Αθλητισμός

Γκιγιέρμε Ολυμπιακός: Με το στυλό στο χέρι ο Βραζιλιάνος χαφ

Γκιγιέρμε Ολυμπιακός: Με το στυλό στο χέρι ο Βραζιλιάνος χαφ
Γκιγιέρμε Ολυμπιακός: Οι «Ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη τελική ευθεία για την ανανέωση του συμβολαίου του 29χρονου μέσου, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να οριστικοποιείται τις επόμενες ημέρες.

Γκιγιέρμε Ολυμπιακός: Ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο προπονητής των «Ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς ξεκινά και τελειώνει την ενδεκάδα του έχοντας πάντα σε αυτήν τον 29χρονο χαφ τοποθετώντας τον πάντα μπροστά από τους κεντρικούς του αμυντικούς. Τη φετινή σεζόν ο Γκιγιέρμε μαζί με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη έχουν συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στον χώρο του κέντρου πηγαίνοντας τα περίφημα τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη προσφέροντας στον Ολυμπιακό σιγουριά και σταθερότητα στον χώρο του κέντρου.

Οι «Ερυθρόλευκοι» μένοντας άκρως ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Βραζιλιάνου μέσου κινούνται άμεσα για την ανανέωση του συμβολαίου του επιθυμώντας να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους τουλάχιστον ακόμη δύο χρόνια περισσότερα από τη διάρκεια της τρέχουσας σύμβασης. Το υπάρχον συμβόλαιο του Γκιγιέρμε με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, με τους Πειραιώτες να φιλοδοξούν πως η συνεργασία τους θα επεκταθεί μέχρι το 2023.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ η διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» του Γκιγιέρμε. Η κωλυσιεργία με την περίπτωση του Ομάρ φαίνεται πως έδωσε μάθημα στους Πειραιώτες, οι οποίοι φροντίζουν να χειριστούν διαφορετικά την περίπτωση του Βραζιλιάνου και να κλείσουν άμεσα την υπόθεση προτού είναι αργά. Όπως διαρρέεται η μικρή διαφορά στο οικονομικό αναμένεται να εξαλειφθεί και οι δύο πλευρές ίσως και μέσα στην εβδομάδα να δώσουν τα χέρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments