Διεθνή

Μπρους Ντίκινσον σύζυγος: Νεκρή η πρώην γυναίκα του frontman των Iron Maiden

Μπρους Ντίκινσον σύζυγος: Νεκρή η πρώην γυναίκα του frontman των Iron Maiden
Μπρους Ντίκινσον σύζυγος: Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι νεκρή είναι η πρώην σύζυγος του Μπρους Ντίκινσον, του frontman των Iron Maiden.

Μπρους Ντίκινσον σύζυγος: Νεκρή βρήκε την πρώην σύζυγό του ο θρυλικός frontman των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου. Η Πάντι Μπάουντεν ήταν πεσμένη στο σπίτι τους στο Τσίζγουικ, στο δυτικό Λονδίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν έφτασε το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά για τη γυναίκα με την οποία ο Μπρους Ντίκινσον πέρασε 29 ολόκληρα χρόνια. Ο ίδιος είναι σοκαρισμένος, όπως είναι φυσικό. «Είναι μια πραγματική τραγωδία που φαίνεται να οφείλεται σε ένα τραγικό ατύχημα» δήλωσε ο τραγουδιστής ο οποίος πλέον ζει στο Παρίσι με την κατά 15 χρόνια νεότερη φίλη του, τη γυμνάστρια Λεάνα Ντόλτσι. «Τα παιδιά μας Όστιν, Γκρίφιν και Κία είναι συντετριμμένα. Από σεβασμό στην Πάντι δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο γι’ αυτή την ανείπωτη και οδυνηρά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας», είπε ο Μπρους Ντίκινσον.

Το πολύκροτο διαζύγιο

Το ζευγάρι που είχε παντρευτεί ύστερα από δύο χρόνια γνωριμίας το 1990, χώρισε, ύστερα από 29 χρόνια γάμου, τον περασμένο Νοέμβριο. Είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον 29χρνο σήμερα Όστιν, την 28χρονη Κία και την 27χρονη Γκρίφιν. Το πολύκροτο διαζύγιό τους κόστισε 90 εκατομμύρια βρετανικές λίρες. Ο χωρισμός τους ήρθε τέσσερα χρόνια αφότου ο τραγουδιστής επέστρεψε στη σκηνή, έχοντας παλέψει με τον καρκίνο του λάρυγγα και έχοντας την πλήρη συμπαράσταση από την σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Ο Ντίκινσον γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1958 στο Γουόρκσοπ του Νότιγχαμσαϊρ της Αγγλίας. Συμμετείχε σε μερικά συγκροτήματα τοπικής εμβέλειας ανάμεσα στα οποία συναντούμε τους Styx το 1976, τους Speed (1977-1978) και τους Shots στις αρχές του 1979. Αργότερα μέσα στη χρονιά, έγινε μέλος του hard rock συγκροτήματος Samson, με τους οποίους έγινε γνωστός σαν «Bruce Bruce». Μαζί τους ηχογράφησε δύο στούντιο άλμπουμ και ένα ζωντανά ηχογραφημένο.

Αποχώρησε από το συγκρότημα το 1981, επικαλούμενος καλλιτεχνικές διαφορές και λίγο αργότερα, το 1981 προσελήφθη ως νέος τραγουδιστής των Iron Maiden, αντικαθιστώντας τον Πολ Ντι Άνο, κάνοντας το ντεμπούτο του στο άλμπουμ του 1982 με τίτλο «The Number of the Beast». Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο συγκρότημα, κυκλοφόρησαν ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, με αποτέλεσμα να κερδίσει ο καλλιτέχνης παγκόσμια φήμη, λαμβάνοντας αναγνώριση ως ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών για το heavy metal. Το 1990 παντρεύτηκε με την Πάντι. Ο Ντίκινσον αποχώρησε από τους Iron Maiden το 1993 για να ακολουθήσει σόλο καριέρα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Μπλέιζ Μπέιλι. Το 1999, επανασυνδέθηκε με τους Iron Maiden από κοινού με τον κιθαρίστα Άντριαν Σμιθ.

Ο Μπρους Ντίκινσον και η Πάντι Μπάουντεν το 1989 και το 2013

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments