Αθλητισμός

Mίσιτς ΠΑΟΚ: Προσπάθησαν την «αρπαγή» της δεκαετίας οι Ερυθρόλευκοι

Mίσιτς ΠΑΟΚ: Προσπάθησαν την «αρπαγή» της δεκαετίας οι Ερυθρόλευκοι
Μίσιτς ΠΑΟΚ: Ο Κροάτης μέσος μπορεί να είναι έτοιμος να επισφραγίσει την παραμονή του στην Τούμπα ωστόσο δεν είναι λίγες οι ομάδες που ερίζουν την περίπτωση του ανάμεσα τους και ο Ολυμπιακός.

Μίσιτς ΠΑΟΚ: Ο Κροάτης μέσος είναι ο παίκτης – αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ. Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι σαφές πως ξεκινά την ενδεκάδα του με τον Μίσιτς, με τον έμπειρο μέσο να καλύπτει και με το παραπάνω τη θέση του τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις μάλιστα έπεισαν τη διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» να προβεί σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Ο Μίσιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το περασμένο καλοκαίρι υπό την μορφή δανεισμού, όμως μέσα στους πρώτους μήνες κατάφερε να πείσει και τον πιο δύσπιστο πως αξίζει να δοθεί το ποσό που απαιτείται στους Πορτογάλους προκειμένου ο παίκτης να παραμείνει στην Ελλάδα και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως ο Μίσιτς με τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ είχε στρέψει πάνω του αρκετά βλέμματα, αλλά οι «ασπρόμαυροι» ενήργησαν γρήγορα και ο 26χρονος χαφ θα φοράει για τα επόμενα χρόνια τον Δικέφαλο στο στήθος. Μία από τις ομάδες που… ζήλεψαν τον Κροάτη ήταν και ο Ολυμπιακός! Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» προσέγγισαν τον παίκτη μέσω του Πορτογάλου ατζέντη του προπονητή τους, Πέντρο Μαρτίνς, εν ονόματι Σάντσο Φρέιτας.

Ωστόσο, τόσο ο Μίσιτς, όσο και εκπρόσωπος του δεν ήθελαν ούτε να ακούσουν όσα είχε να τους πει ο εν λόγω μάνατζερ. Φυσικά, ο ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για αυτό το γεγονός από τον ποδοσφαιριστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments