Lifestyle

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου 2020
Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του OPEN παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου 2020.

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Αισθηματικά, οικονομικά, οικογένεια, εργασία είναι τομείς που απασχολούν καθημερινά τους ανθρώπους. Πως θα είμαι καλά στη σχέση μου; Τι πρέπει να κάνω για να πάει καλά η δουλειά μου; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που συνεχώς μας βασανίζουν.

Μαζί με όλα τα παραπάνω το τελευταίο διάστημα ήρθε και η υγεία να χτυπήσει το δικό της «καμπανάκι». Ο άνθρωπος ζει με συνεχείς σκέψεις, με θέματα που επιζητά να λύσει προκειμένου να προχωρήσει το επόμενο βήμα και να καλυτερεύσει τη ζωή του. Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έχει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να λύσεις ότι σε απασχολεί.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τον τρόπο έκφρασης τους καθώς επίσης και τον τρόπο δράσης τους, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες και πολύ καλά σκεπτόμενες. Ο δυναμισμός και η ανάγκη για απελευθέρωση θα δώσουν την ώθηση να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, κάποιοι θα καταφέρουν να αλλάξουν το κατεστημένο τους.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους, θα υπάρξει η ευκαιρία να τακτοποιηθούν παρελθοντικά ζητήματα, λύσεις θα δοθούν σε υποθέσεις που την προηγούμενη περίοδο ήταν προβληματικές ή υπήρξε δυσκολία στη συνεννόηση. Στον επαγγελματικό τομέα ανοίγει ο δρόμος για συζητήσεις συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Θετικές αλλαγές θα υπάρξουν στις εργασιακές συνθήκες και γενικότερα στην συναδελφική επικοινωνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments