Video

Παύλος Ορκόπουλος: Η εξομολόγηση για τα 43 χρόνια έρωτα με τη σύζυγό του

Παύλος Ορκόπουλος: Η εξομολόγηση για τα 43 χρόνια έρωτα με τη σύζυγό του
Παύλος Ορκόπουλος: Ο εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Παύλος Ορκόπουλος: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2Night Show» ήταν χθες βράδυ ο γνωστός ηθοποιός, Παύλος Ορκόπουλος. Ο «Νέστορας» από τις «Άγριες Μέλισσες» προχώρησε σε μια εκ βαθέων συνέντευξη αναφέροντας πράγματα για τον γάμο του με την εξίσου ηθοποιό, Νίκη Χατζίδου, με την οποία είναι μαζί στη ζωή τα τελευταία 43 χρόνια.

“Ξεκινήσαμε τη δεκαετία του ’70 δύο ερωτευμένα πλάσματα και είπαμε να σπουδάσουμε αυτό που κάνουμε ερασιτεχνικά. Ερχόμαστε στην Αθήνα, μπαίνουμε στη σχολή Βεάκη, νοικιάζουμε σπίτι και άρχισα να εργάζομαι στις οικοδομές” ανέφερε αρχικά ο σπουδαίος ηθοποιός.

Ο διάσημος ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες», αποκάλυψε πως είναι επί 43 χρόνια ερωτευμένος με τη σύζυγό του, Νίκη Χατζίδου, η οποία είναι και εκείνη ηθοποιός. Μάλιστα, σε πλάνα που μεταδόθηκαν από την εκπομπή είδαμε το ζευγάρι να παίζει μαζί στη σειρά «Στο παρά πέντε», αφού εκείνη είχε κάνει έναν μικρό, δραματικό ρόλο στα τέσσερα τελευταία επεισόδια της κλασικής σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο Παύλος Ορκόπουλος αποκάλυψε πως δεν συνεργάστηκε πολύ στην τηλεόραση με τη σύζυγό, σε αντίθεση με το θέατρο, λόγω της επιλογής της να μη δουλεύει τόσο πολύ λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεών της. Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε πως και η κόρη τους έγινε ηθοποιός αλλά πλέον μεγαλώνει τα δύο αγοράκια της, στα οποία εκείνος ως παππούς έχει αδυναμία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments