Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [21/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [21/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [21/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [20/05/20].

Κριός

Είναι δύσκολο να αποφύγετε την πίεση των αγαπημένων σας ανθρώπων. Ειδικά αν είναι πεπεισμένοι ότι έχουν βρει το κατάλληλο άτομο για εσάς. Ίσως ήρθε η ώρα να μείνετε λίγο μόνοι και να δείτε πού βρίσκεστε.

Ταύρος

Μια ξαφνική ανακάλυψη σας ενθαρρύνει να λάβετε μια απόφαση που ξέρετε ότι πρέπει να πάρετε. Εάν οι ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται, ήρθε η ώρα να βγείτε από αυτήν την κατάσταση, ώστε να μπορέσετε να βρείτε κάτι καλύτερο.

Δίδυμοι

Καθετί που βλέπετε σήμερα κρύβει μια βαθύτερη έννοια και περισσότερες δυνατότητες από όσες φαίνονται με μια πρώτη ματιά. Δεν έχει σημασία αν δεν κάνετε κάτι διαφορετικό από όλες τις υπόλοιπες μέρες. Ψάξτε βαθιά για να βρείτε τη σύνδεση πίσω από όλα αυτά.

Καρκίνος

Κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, συμπεριφέρεται ανώριμα Μπορεί να έχετε θίξει μια ευαίσθητη χορδή. Να είστε υπομονετικοί μαζί του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το αφήσετε να κάνει κάτι ακραίο. Θα πρέπει να μάθει να συμπεριφέρεται σαν ενήλικας.

Λέων

Το άτομο με το οποίο βγαίνετε τον τελευταίο καιρό μπορεί να σας θεωρεί δεδομένους. Υπάρχουν και στιγμές που δεν έχετε τη συνηθισμένη σας αυτοπεποίθηση. Μερικές φορές νιώθετε κάπως συνεσταλμένοι και αμήχανοι, όπως τώρα.

Παρθένος

Πριν καν ανοίξει το στόμα του/της αυτός/ή ο/η κούκλος/α ξέρετε τι θα πει. Η σύνδεσή σας είναι ισχυρή και σχεδόν αφύσικη. Μερικές φορές μπορείτε να επικοινωνείτε με κάποιον χωρίς να ανταλλάξετε ούτε μια λέξη.

Ζυγός

Η ενέργειά σας σήμερα δίνει έμφαση στην προσωπική σας ανανέωση και στις πνευματικές αναζητήσεις. Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από παλιές επιθυμίες και ταμπού και να μάθετε να αναγνωρίζετε πραγματικά τι χρειάζεστε από τους άλλους.

Σκορπιός

Γνωρίζετε ότι οι σχέσεις από απόσταση είναι δύσκολες, ή τουλάχιστον έτσι σας έχουν πει. Αλλά από πότε κάνετε ότι και οι άλλοι; Ταξίδια, αναμονή, ρομαντισμός. Μπορεί να είναι ακριβώς το είδος της σχέσης που χρειάζεστε τώρα στη ζωή σας.

Τοξότης

Εάν δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, είναι δύσκολο να είστε ειλικρινείς με οποιονδήποτε άλλο, έτσι δεν είναι; Και η ειλικρίνεια είναι απαραίτητη συνθήκη για να χτίσετε μια σχέση εμπιστοσύνης. Ήρθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια.

Αιγόκερως

Η ερωτική σας ζωή θα γίνει πολύ πιο εύκολη όταν θα σταματήσετε να τη σκέφτεστε. Ο έρωτας είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής αλλά δεν είναι το μόνο. Βρείτε κάτι άλλο που μπορεί να σας κάνει χαρούμενους, έστω για σήμερα.

Υδροχόος

Η εθελοντική εργασία μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον καινούργιο σας έρωτα. Ακόμη καλύτερα αν πρόκειται για κάποιον ακραίο ή εκκεντρικό σκοπό. Κάπως έτσι γεννιούνται τα μεγάλα κοινωνικά κινήματα (και οι ρομαντικοί δεσμοί).

Ιχθύες

Είναι ίδιον του χαρακτήρα σας να βάζετε πρώτα τους άλλους. Οι κοντινοί σας άνθρωποι αγαπάνε τη γενναιόδωρη φύση σας. Η έλξη με κάποιον που σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο θα είναι σχεδόν ακαριαία σήμερα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments