Αθλητισμός

«Έκλεισε στην Μπαρτσελόνα ο Καλάθης»

«Έκλεισε στην Μπαρτσελόνα ο Καλάθης»
Δημοσίευμα από το εξωτερικό θεωρεί τελειωμένη την μετακίνηση του γκαρντ του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη.

Παίκτη της Μπαρτσελόνα θεωρούν στην Ισπανία τον Νικ Καλάθη. Νέο δημοσίευμα το οποίο βγήκε σήμερα στην επιφάνεια αναιρεί τα λόγια του μάνατζερ του έμπειρου γκαρντ του «Τριφυλλιού» τονίζοντας πως ο 31χρονος την επόμενη σεζόν θα φορά τη φανέλα των «Μπλαουγκράνα».  Από πλευράς παίκτη για την ώρα δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση αλλά ούτε διάψευση,

Ο μάνατζερ του Νικ Καλάθη, Πάνος Καπάζογλου με πρόσφατες δηλώσεις του κατέστησε σαφές πως ο πελάτης του σκέφτεται μονάχα τον Παναθηναϊκό και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τους «Πράσινους» μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον σύλλογο. Οι Ισπανοί ωστόσο βάζουν ξανά… φωτιά αναφέροντας πως η μετακίνηση θεωρείται δεδομένη, με τον 31χρονο να υπογράφει 2ετες συμβόλαιο με πλούσιες απολαβές.

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί αποχώρησης του Νικ Καλάθη από τον Παναθηναϊκό οργιάζουν. Οι «Πράσινοι» αναμένεται να προβούν σε σαρωτικές αλλαγές το καλοκαίρι αλλάζοντας κατά πολύ το υπάρχον ρόστερ. Ανάμεσα στα ονόματα που πιθανότατα να αποτελέσουν παρελθόν είναι και ο Καλάθης καθώς τονίζεται πως η διοίκηση αναμένεται να του ζητήσει να επαναδιαπραγματευτούν το συμβόλαιο του μειώνοντας τις ετήσιες απολαβές. Ο ηγέτης του «Τριφυλλιού» αμείβεται πλουσιοπάροχα από τη διοίκηση του συλλόγου, με τον μισθό του να ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments