Τεχνολογία

Instagram: Διαθέσιμες οι βιντεοκλήσεις με 50 άτομα

Instagram: Διαθέσιμες οι βιντεοκλήσεις με 50 άτομα
Instagram: Το γνωστό Social Media μπαίνει στον ανταγωνισμό των ομαδικών κλήσεων.

Την περίοδο της καραντίνας πολλές εταιρίες καθιέωραν την τηλεργασία μέσω εφαρμογών ομαδικών κλήσεων. Πέρα από αυτούς που εργαζόντουσαν αρκετός κόσμος θέλησε να δει τους φίλους και τα συγγενικά του πρόσωπα μέσα από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή του. Σε αυτό βοήθησαν οι εφαρμογές που υπάρχουν, αλλά και αυτές που δημιουργήθηκαν για αυτό τον σκοπό.

Φυσικά το Facebook δεν θα μπορούσε να λείπει από τον ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα δημιούργησε τα λεγόμενα Messenger Rooms για ομαδικές κλήσεις. Αυτή η επιλογή μπήκε σε άλλο ένα Social Media που ανήκει στην οικογένεια του Facebook. Αυτό δεν είναι άλλο από το Instagram. Όπως έγινε γνωστό όλοι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στα Messenger Rooms για κλήσεις μέχρι 50 άτομα.4

Το επόμενο κοινωνικό δίχτυο που αναμένεται να αποκτήσει ανάλογη πρόσβαση είναι το WhatsApp. Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, αλλά η εκτίμηση που υπάρχει αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να γίνει. Με αυτό τον τρόπο η οικογένεια του Facebook μπαίνει δυνατά στη μάχη των βίντεο κλήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Μαρκ Ζούκενμπεργκ και οι συνεργάτες του εξετάζουν το ενδεχόμενο να καθιερώσουν την τηλεργασία τα επόμενα χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει λουκέτο στα γραφεία της εταιρίας. Κάτι ανάλογο έχει ήδη ανακοινώσει και το Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments