Ελλάδα

Τροχαίο Πάτρα: Νεκρός 83χρονος – Υπέστη καρδιακό και «καρφώθηκε» σε συνεργείο

Τροχαίο Πάτρα: Νεκρός 83χρονος – Υπέστη καρδιακό και «καρφώθηκε» σε συνεργείο
Τροχαίο Πάτρα: Νεκρός είναι ένας 83χρονος μετά από τροχαίο στην Πάτρα. Υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο τιμόνι και «καρφώθηκε» σε συνεργείο.

Τροχαίο Πάτρα: Τροχαίο δυστύχημα με έναν 83χρονο να χάνει τη ζωή του έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Δορυλαίου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το gnomip.gr, o 83χρονος οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο και «καρφώθηκε» σε συνεργείο αυτοκινήτων, το οποίο ευτυχώς ήταν κλειστό εκείνη την ώρα και δεν τραυματίστηκε κανείς. Το όχημα του 83χρονου, διέγραψε «τρελή» πορεία και κατέληξε στο συνεργείο όπου γκρέμισε την είσοδο και προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητο πελάτη. Άμεσα κλήθηκαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, με τον άτυχο 83χρονο λίγα λεπτά αργότερα να ανασύρεται, δυστυχώς, νεκρός από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο 30χρονος στο Παγκράτι

Μάχη για να κρατήσουν στην ζωή τον 30χρονο συντηρητή του ασανσέρ, δίνουν οι γιατροί στον Ερυθρό Σταυρό όπου μεταφέρθηκε μετά το φρικτό ατύχημα που έγινε το πρωί της Δευτέρας 25 Μαΐου στην οδό Λαέρτου στο Παγκράτι. Ο άτυχος 30χρονος ήταν στον 5ο όροφο και εκτελούσε εργασίες συντήρησης του ασανσέρ όταν για άγνωστο λόγο το κουβούκλιο άρχισε να πέφτει με αποτέλεσμα να τραυματισθεί πολύ σοβαρά.

Κανείς, έως αυτή την ώρα δεν γνωρίζει πως ακριβώς έγινε το κακό. Πως τα συρματόσχοινα που κρατούν το ασανσέρ χαλάρωσαν ή κόπηκαν και ο άνθρωπος αυτός την ώρα της δουλειάς του βρέθηκε να κάνει ελεύθερη πτώση από τόσο μεγάλο ύψος. Σημειώνεται, ότι για τον απεγκλωβισμό του νεαρού άνδρα επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Έπειτα από τον απεγκλωβισμό του ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό, που ήταν το πλησιέστερο νοσοκομείο της περιοχής.

Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Λαμία

Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Λαμία. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε νεκρή τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 22 Μαΐου σε κεντρική οδό της Λαμίας. Σύμφωνα με το lamianow.gr, η γυναίκα ήταν 56 ετών. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, επρόκειτο για μια γυναίκα η οποία διέμενε μόνη της και έχασε τη ζωή της πιθανότατα από παθολογικά αίτια, χωρίς βέβαια να έχουν ακόμη διευκρινιστεί οι συνθήκες, οι οποίες θα γνωστοποιηθούν μετά από νεκροψία – νεκροτομία.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της εδώ και μέρες, αλλά κανείς δεν την είχε εντοπίσει. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε αντιλήφθηκαν την έντονη δυσοσμία και κάλεσαν τις Αρχές. Όταν έφτασαν στην συγκεκριμένη πολυκατοικία αφού μπήκαν στο διαμέρισμα ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Σύμφωνα με τους γείτονες επρόκειτο για μια ήσυχη και μοναχική γυναίκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments