Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Όσα αναμένεται να αναφέρει ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Όσα αναμένεται να αναφέρει ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Την Τετάρτη 3 Ιουνίου αναμένεται να δοθούν όλες οι απαντήσεις αναφορικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 3 Ιουνίου. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού γνωστοποίησε την ημερομηνία της συνέντευξης ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή αναμένεται να μιλήσει για όλα τα θέματα που αφορούν το “τριφύλλι”.

Συγκεκριμένα θα κάνει ειδική μνεία στο εγχείρημα του PAO ALIVE,  στις οικονομικές επιπτώσεις από την παύση της σεζόν στην Euroleague, στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που ακυρώθηκε και φυσικά στην Basket League. Η τοποθέτηση αυτή αναμένεται με ενδιαφέρον, όπως με ενδιαφέρον αναμένεται και η αποκάλυψη των προθέσεών του για την παραμονή του ή μη στο “πράσινο τιμόνι”. Ακόμη, στη συνέντευξη ίσως ακουστεί και η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του κόουτς Γιώργου Βόβορα.

Ο Παναθηναϊκός διαφώνησε με την οριστική διακοπή της Euroleague για τα οικονομικά:

Υπενθυμίζεται, πως η φετινή σεζόν στην Euroleague διακόπηκε οριστικά, χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή ενώ τη νέα σεζόν θα συμμετέχουν οι ίδιες ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να εκφράζει τη διαφωνία του στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη, λόγω των μειωμένων εσόδων. Ο Τζόρντι Μπερτομέου αφού ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση την πρότασή του για οριστική διακοπή, έκανε λόγο για μειωμένα έσοδα λόγω της πανδημίας και της διακοπής, με το “τριφύλλι”, που εκπροσωπήθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο, να εκφράζει τη διαφωνία του με την πρόταση που έγινε και απόφαση μετά το πέρας της συνεδρίασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments