Ελλάδα

Αγνώριστη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου – Δείτε πως είναι σήμερα

Αγνώριστη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου – Δείτε πως είναι σήμερα
Πήγε να λάβει τη Θεία Κοινωνία και δεν την αναγνώρισε κανείς.

Τα χρόνια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί από τις ένδοξες ημέρες που η κυρία Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ήταν η πρώτη κυρία της χώρας δίπλα στο πλευρό του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου. Η ίδια ύστερα από χρόνια έχει χαθεί από το πολιτικό προσκήνιο, ακολουθώντας μια ασκητική θα μπορούσε κανείς να πει ζωή.

Την περασμένη Κυριακή το πρωί, όσοι βρέθηκαν στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια πολύ δύσκολα θα αναγνώρισαν την γυναικεία φιγούρα της Δημήτρας Λιάνη Παπανδρέου. Η ίδια πήγε στον ιερό ναό για να λάβει τη Θεία Κοινωνία. Την αποκάλυψη της ινγκόγνιτο επίσκεψής της στον ιερό ναό έκανε ο πνευματικός της πατέρας, αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης ο οποίος ανήρτησε φωτογραφίες της στον λογαριασμό του στο facebook και αναγράφοντας τα εξής:

“Ήρθε απροειδοποίητα στην δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η κ. Δήμητρα Παπανδρέου δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψή της για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με την Θεία Μετάληψη, ” Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς” ήταν η απάντησή της.Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Ναό και στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το ανεγειρόμενο γειτονικό γήπεδο της Α.Ε.Κ.”.

Ο πατέρας Τιμόθεος Ηλιάκης υπήρξε ο πνευματικός στον οποίο εξομολογούνταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, του εξέφραζε τους προβληματισμούς του και του ζητούσε μια άλλη άποψη, πέρα από το πλαίσιο της δικής του ιδεολογίας. Πάντοτε ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος είχε μια απάντηση και παραδείγματα μέσα από την Αγία Γραφή και την ιστορία του ελληνικού έθνους. Μάλιστα, ο ιερέας είχε αποκαλύψει ότι ο πολιτικός που σημάδεψε τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες του 20ού αιώνα δεν φημιζόταν για τις σχέσεις του με την Εκκλησία, ωστόσο στα τελευταία χρόνια του έκανε μια στροφή, με έντονες υπαρξιακές και θρησκευτικές αναζητήσεις. Ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης προσφέρει και σημαντικό φιλανθρωπικό, κοινωνικό και πνευματικό έργο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments