Ελλάδα

Νεκρός στο Κουφονήσι: 63χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα – Η ιστορία πίσω από το τραγικό συμβάν

Νεκρός στο Κουφονήσι: 63χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα – Η ιστορία πίσω από το τραγικό συμβάν
Νεκρός στο Κουφονήσι: Ο πρόεδρος της κοινότητας Κουφονησίου έλαβε μήνυμα στο κινητό του από τον άτυχο άνδρα, που τον καλούσε να πάει να τον επισκεφτεί στο κατάλυμα το οποίο διέμενε στο νησί.

Νεκρός στο Κουφονήσι: Με  ένα τραγικό συμβάν ήρθε αντιμέτωπη η τοπική κοινωνία του Κουφονησίου, που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Μαΐου. Συγκεκριμένα ένας 63χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή «Κάβος του Μυλωνά», σύμφωνα με το naxostimes.gr. Όπως όλα δείχνουν ο 63χρονος άνδρας έβαλε μόνος τέλος στη ζωή του. Ειδικότερα, τα ξημερώματα, ο πρόεδρος της κοινότητας Κουφονησίου έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του από τον άτυχο άνδρα, που τον καλούσε να πάει να τον επισκεφτεί στο κατάλυμα το οποίο διέμενε στο νησί.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντώνης Κωβαίος, πήγε στο κατάλυμα κι αντί τον 63χρονο, βρήκε ένα σημείωμα που έγραφε να πάει να τον συναντήσει στην παραπάνω παραλία. Ο πρόεδρος αφού έφθασε στην παραλία, βρήκε τον 63χρονο να επιπλέει στη θάλασσα. Αμέσως ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές και το γιατρό του νησιού.  Παράλληλα, το Λιμεναρχείο Νάξου βρέθηκε στο σημείο με το σκάφος, όπου με τη βοήθεια ιδιωτικού σκάφους ανέσυρε τον άνδρα από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ο τοπικός γιατρός του νησιού διαπίστωσε το θάνατο του 63χρονου.

Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και πέτρα με δεμένο σχοινί, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα της αυτοχειρίας. Στη συνέχεια ο 63χρονος, μεταφέρθηκε με το σκάφος του Λιμενικού στο Νοσοκομείο Νάξου, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ παράλληλα το Λιμεναρχείο Νάξου πραγματοποιεί έρευνα για το συμβάν.

Νεκρός είναι ένας 83χρονος μετά από τροχαίο στην Πάτρα

Τροχαίο δυστύχημα με έναν 83χρονο να χάνει τη ζωή του έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Δορυλαίου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το gnomip.gr, o 83χρονος οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο και «καρφώθηκε» σε συνεργείο αυτοκινήτων, το οποίο ευτυχώς ήταν κλειστό εκείνη την ώρα και δεν τραυματίστηκε κανείς.

Το όχημα του 83χρονου, διέγραψε «τρελή» πορεία και κατέληξε στο συνεργείο όπου γκρέμισε την είσοδο και προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητο πελάτη. Άμεσα κλήθηκαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, με τον άτυχο 83χρονο λίγα λεπτά αργότερα να ανασύρεται, δυστυχώς, νεκρός από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments