Ελλάδα

Κρήτη τροχαίο: Οδηγός εκτινάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο του – Πέρασε άλλο από πάνω του

Κρήτη τροχαίο: Οδηγός εκτινάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο του – Πέρασε άλλο από πάνω του
Κρήτη τροχαίο: Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη σήμερα το απόγευμα στην Κρήτη. Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου.

Κρήτη τροχαίο: Τροχαίο συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Βόρειο Οδικό Άξονα, στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Ταυρωνίτη και Πλατανιά. Σύμφωνα με το flashnews ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο πλαϊνό κράσπεδο. Από την πρόσκρουση ο οδηγός εκτινάχτηκε έξω από αυτό και έπεσε στο δρόμο.

Όμως εκείνη την στιγμή στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας κινείτο ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο έπεσε πάνω στον οδηγό του τροχαίου.

Δύναμη της Πυροσβεστικής έφτασε στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Χανίων. Ο άνθρωπος είχε τις αισθήσεις του, αλλά είχε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ορθοπεδικά τραύματα. Σημειώνεται, πως αστυνομικοί της τροχαίας διέκοψαν την κυκλοφορία στην εθνική οδό έως ότου ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού και  παραλαβής του τραυματία και η απομάκρυνση των οχημάτων.

Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές. Αξίζει να διευκρινιστεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο του ΒΟΑΚ, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από το ένα ρεύμα του δρόμου, λόγω των έργων τοποθέτησης του υπόγειου καλωδίου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης με Πελοπόννησο.

Νεκρός μετά από τροχαίο τις προηγούμενες ημέρες στο νησί:

Μία ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου 23 Μαΐου, με τον οδηγό να χάνει τη ζωή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου στις 6:30 τα ξημερώματα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 47χρονος άντρας επί της παλιάς εθνικής οδού Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου, κοντά στην είσοδο της πρώην Αμερικάνικής Βάσης των Γουρνών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, βγήκε εκτός πορείας και καρφώθηκε σε συρματοπλέγματα. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments