Lifestyle

Ανακοινώθηκε η νέα αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA

Ανακοινώθηκε η νέα αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA
Ελένη Μενεγάκη: Από την ημέρα που ανακοίνωσε την αποχώρησή της η παρουσιάστρια του Alpha όλα τα μέσα άρχισαν να ψάχνουν ποια θα είναι η νέα αντικαταστάτρια. Τα ονόματα που συζητήθηκαν ήταν τρία αλλά η διάδοχος από ότι φαίνεται βρέθηκε.

Ελένη Μενεγάκη: Την ημέρα της ονομαστικής της εορτής η δημοφιλής παρουσιάστρια θέλησε να κάνει γνωστή την αποχώρησή της από την τηλεόραση και έκτοτε όλοι ασχολούνται με την διάδοχο που πρόκειται να την αντικαταστήσει στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.  Τα τελευταία νέα ωστόσο ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να κάνει μεταγραφεί σε άλλο κανάλι με πολλούς να την προορίζουν για το κανάλι του MEGA, κάτι που όπως σημείωσε η ίδια η νέα σεζόν δε θα τη βρει σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό αλλά σπίτι της.

Η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να βάλει μία άνω τελεία στην καριέρα και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, κάνοντας πράγματα που δεν μπορούσε λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Όπως είναι λογικό οι φήμες και τα δημοσιεύματα για την αντικατάστασή της έχουν φουντώσει. Άλλωστε η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση με πάνω από δύο δεκαετίες παρουσίας.

Ωστόσο το κανάλι πριν και από λίγες μέρες έψαχνε για το πρόσωπο που θα μπορέσει να γίνει η αντικαταστάτρια της Ελένης και είχε ήδη στο πλάνο 3 εναλλακτικές για το ποια θα μπορούσε να είναι. Ανάμεσα στα ονόματα που γράφτηκαν ήταν και αυτό της Βάσως Λασκαράκη. Η δημοφιλής ηθοποιός είχε διαδοχικά ραντεβού με τους ανθρώπους του καναλιού ωστόσο ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας ethnos.gr έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα λοιπόν θέλουν η εμφάνιση Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο κανάλι του ALPHA να είναι καθοριστική. Όπως αναφέρει και  ο Αλέξης Μίχας το πανέμορφο μοντέλο με την διεθνή καριέρα θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη. Επίσης αναφέρεται χαρακτηριστικά πως η μέχρι πρότινος κριτής του «GNTM» θα παρουσιάσει γυναικείο μαγκαζίνο στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Πάντως η γνωστοποίηση της πολυσυζητημένης συμφωνίας των δύο πλευρών έγινε απλά με μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Δε γίνεται δηλαδή αναφορά στο κόνσεπτ  που τίθεται να παρουσιάσει η διάδοχος Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο μεγάλο κανάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments