Ελλάδα

Mega ειδήσεις: Αλλάζει η ώρα έναρξης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων

Mega ειδήσεις: Αλλάζει η ώρα έναρξης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων
Mega ειδήσεις: Τι αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού

Mega ειδήσεις: Με ανακοίνωσή του το MEGA έκανε γνωστό ότι μεγαλώνει τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αλλάζοντας την ώρα έναρξής του.

Η ανακοίνωση:

«Από την Δευτέρα 1η Ιουνίου διευρύνεται η διάρκεια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA με ώρα έναρξης μετάδοσής του την 19:30. Με την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και την σφαιρική καταγραφή των θεμάτων της επικαιρότητας τα σημαντικά γεγονότα είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Άμεση, αντικειμενική, υπεύθυνη ενημέρωση στο MEGA.

Δευτέρα έως Παρασκευή 19:30 με την Δώρα Αναγνωστοπούλου

Σάββατο και Κυριακή 19:30 με τον Γιάννη Μούτσο».

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες μέρες είχε γνωστοποιηθεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ, πως ο  Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την πρωινή ενημερωτική ζώνη, καθώς το εγχείρημα δεν στέφθηκε με επιτυχία με το δημοσιογραφικό δίδυμο να μην πιάνει τα νούμερα που περίμενε ο σταθμός. Όσον αφορά το ψυχαγωγικό κομμάτι, το κανάλι διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έγινε πρόταση στην ηθοποιό, Βίκυ Σταυροπούλου για να αναλάβει πρωινή εκπομπή.mpagia-1200x674

Από το megaλο κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προσεγγίσει τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα. Ωστόσο οι δύο παρουσιαστές, αλλά και παραγωγοί, ανανέωσαν για τα επόμενα δύο χρόνια με τον ΣΚΑΪ, συμφωνία που ανακοινώθηκε μόλις χθες, ενώ φημολογούνταν ότι υπήρχε πρόταση να πάνε, πακέτο, στο Mega. Σωστή η απόφαση άλλωστε, οι δύο τους συνθέτουν ένα άκρως πετυχημένο δίδυμο σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Άρα, στο Mega στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους. Και η πρόταση προς τους εν λόγω, καταδεικνύει ότι δεν ψάχνουν για infotainment αλλά για ενημερωτική, πρωινή εκπομπή, όπως αναφέρει το dailymedia.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments