Video

Ελένη Φουρέιρα: Η «ανάκριση» της τραγουδίστριας στον Κωνσταντίνο Αργυρό [vid]

Ελένη Φουρέιρα: Η «ανάκριση» της τραγουδίστριας στον Κωνσταντίνο Αργυρό [vid]
Ελένη Φουρέιρα: Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι τις επόμενες εβδομάδες.

Ελένη Φουρέιρα: Χθες 29/5 το Mega, φιλοξένησε τον αγαπημένο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό για μια μουσική βραδιά. Πιστοί στο ραντεβού τους αποδείχτηκαν οι τηλεθεατές, οι οποίοι για ακόμη μια φορά, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, έφεραν το #SpitiMeTonArgiro στην πρώτη θέση των trends στο Twitter. Μαζί του ήταν ο Μπάμπης Στόκας, η Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα. Λίγο πριν πουν το ντουέτο τους πήγαν μία βόλτα με οδηγό τον Κωνσταντίνο και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν.

Μεταξύ άλλων, είπαν τι προτιμούν, βουνό ή θάλασσα, μίλησαν για τις τρέλες που έκαναν παιδιά, για το πώς τους βρίσκει το σήμερα, αλλά και για τα επόμενα βήματά τους. Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι τις επόμενες εβδομάδες. Λίγο αργότερα η ίδια μάς μάγεψε με μία διαφορετική εκδοχή του αγαπημένου «Fuego».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια του. Ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς του που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με την υπέροχη φωνή του, την παρουσία του αλλά και την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει έδωσε, όπως πάντα, τον καλύτερο του εαυτό. Από το πρόγραμμα δεν έλειπαν φυσικά οι μεγάλες του επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα», «Πόσο», «Παιδί γενναίο», «Μάλλον κάτι ξέρω» και το ξεχωριστό «Αποχωρώ» που ερμήνευσε με μεγάλη δεξιότητα.

Χαμός στα social media

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments