Αθλητισμός

Χένρι Ονιεκούρου: Η Νο1 επιλογή για τον Ολυμπιακό

Χένρι Ονιεκούρου: Η Νο1 επιλογή για τον Ολυμπιακό
Χένρι Ονιεκούρου: Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αποτελεί τη Νο1 επιλογή για τον Ολυμπιακό.

Χένρι Ονιεκούρου: Ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί τη Νο1 επιλογή για τον Ολυμπιακό και το αφεντικό έχει δώσει εντολή για την απόκτηση 100% των δικαιωμάτων του.

Οι πληροφορίες από το sportime αναφέρουν πως η Μονακό θέλει να απαλλαγεί από τον Ονιεκούρου, όντας ήδη στην transfer list της. Μόνο που αυτή τη φορά θα προτιμούσε αγορά και όχι εκ νέου δανεισμό. Το transfer fee όμως, που άκουσε είναι τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Οκταψήφιο νούμερο και… η ιδέα δεν άργησε να πέσει στο τραπέζι: Ρούμπεν Σεμέδο plus κάμποσα λίγα μύρια. Είναι γνωστό στην πιάτσα πως ο Ολυμπιακός θα ήθελε να «σκοτώσει» τον Πορτογάλο στόπερ την ίδια στιγμή που η Μονακό αναζητά κεντρικό αμυντικό. Η πρώτη σκέψη έγινε, η δουλειά όμως έχει ακόμη δρόμο…

«Θέλω να μείνω στη Γαλατασαράι»

O Χένρι Ονιεκούρου, όμως, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στη Γαλατασαράι αλλά φέρεται πως συνεχίζει να απασχολεί και τον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος Νιγηριανός εξτρέμ, μιλώντας στον τουρκικό Τύπο, τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της «Τσιμ Μπομ».

Στην εν λόγω ομάδα, αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μονακό. «Θέλω να μείνω στη Γαλατασαράι. Πέρυσι η Έβερτον με πούλησε στη Μονακό, αλλά δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου εκεί. Δεν θέλω να ξαναπεράσω τα ίδια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης των Έβερτον και Άντερλεχτ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments