Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [31/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [31/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [31/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [31/05/20].

Κριός

Εάν η ιδέα του να βγείτε ραντεβού δεν σας ενθουσιάζει, μην ανησυχείτε. Αποσυρθείτε στη θαλπωρή του σπιτιού σας με καλά βιβλία, ελληνικές ταινίες και το τηλέφωνο για μεγάλες συζητήσεις με τους φίλους σας.

Ταύρος

Εάν δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα σήμερα, μην αγχώνεστε. Δεν είστε οι μόνοι. Μπορεί απλά να χάσετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Είναι απογοητευτικό αλλά αναπόφευκτο.

Δίδυμοι

Γιατί τα λάθος άτομα είναι πάντα τόσο γοητευτικά; Δύσκολο να απαντήσετε. Αν και η πραγματική ερώτηση είναι γιατί εσείς γοητεύεστε πάντα από τα λάθος άτομα. Η απάντηση θα είναι διαφωτιστική.

Καρκίνος

Μπαίνετε στον πειρασμό να σηκώσετε το βλέμμα σας ψηλά με αποδοκιμασία όταν κάποιος σας ρωτάει το ζώδιό σας. Μην βιάζεστε να κρίνετε. Είναι πάντα δύσκολο να ξεκινήσει μια συνομιλία με έναν άγνωστο. Να είστε ευγενικοί και ανοιχτόμυαλοι.

Λέων

Μπείτε στα βαθιά, ειδικά στον έρωτα. Κάτι που αρχικά νομίζατε ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε μπορεί να αποδειχθεί ακριβώς αυτό (ή αυτός/ή) που χρειάζεστε στη ζωή σας. Προχωρήστε με θάρρος.

Παρθένος

Με το να γνωρίσετε καλύτερα κάποιο άλλο άτομο, μαθαίνετε περισσότερα πράγματα και για τον εαυτό σας. Σταματήστε να ανησυχείτε για το πώς θα τον/την εντυπωσιάσετε. Αντί αυτού, σκεφτείτε την αυτογνωσία που θα κερδίσετε.

Ζυγός

Εάν χαραμίζετε το χρόνο σας ανησυχώντας για το τι σκέφτεται ο ένας ή ο άλλος, δεν θα ζείτε ποτέ τη ζωή σας. Αυτή η γνωριμία δεν προχώρησε παρακάτω. Και τι έγινε; Αυτός/ή έχασε!

Σκορπιός

Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα όταν πρόκειται για τον έρωτα. Φροντίστε να επιδείξετε σωστή συμπεριφορά. Μόνο αν γίνουν ειλικρινείς και φιλότιμες προσπάθειες και από τους δυο σας, θα υπάρξει ευτυχής κατάληξη.

Τοξότης

Δεν είστε σίγουροι για κάποιον; Περιμένετε μέχρι να δείτε πώς συμπεριφέρεται αυτό το άτομο σε ανθρώπους με κατώτερη θέση. Μπορείτε να καταλάβετε πολλά για κάποιον/α από τον τρόπο που φέρεται όταν έχει εξουσία.

Αιγόκερως

Αν επικεντρώνεστε τόσο πολύ στο πώς θα βρείτε τον έρωτα, θα καταλήξετε με περισσότερη ένταση και άγχος από όσο χρειάζεται. Αντί αυτού, δώστε προσοχή στις φιλικές σας σχέσεις. Ο έρωτας θα έρθει εκεί που δεν θα τον περιμένετε.

Υδροχόος

Σήμερα υπάρχει ένας διάχυτος ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα. Πώς μπορείτε να δείξετε σε κάποιον/α ότι ενδιαφέρεστε με διακριτικό τρόπο; Είμαστε σίγουροι ότι θα σκεφτείτε την ιδανική προσέγγιση.

Ιχθύες

Η επικοινωνία σας συναντά εμπόδια λόγω της σημερινής αστρικής ενέργειας. Ίσως θα ήταν καλό να περιορίσετε λίγο τα φλερτ. Μπορεί να παρερμηνευθούν τα λόγια σας και δεν θέλετε κάτι τέτοιο.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments