Video

MasterChef 4 spoiler 2/6: Η φαρμακερή ατάκα του Κουτσόπουλου για τα πιάτο της Μαριάννας

MasterChef 4 spoiler 2/6: Η φαρμακερή ατάκα του Κουτσόπουλου για τα πιάτο της Μαριάννας
MasterChef 4 spoiler 2/6: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν χαρίστηκε στην Μαριάννα και στο πιάτο που παρουσίασε.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να είναι λίγο πιο χαλαρός από τους άλλους κριτές του MasterChef. Τουλάχιστον αυτό βγαίνει προς τα έξω καθώς έχει πάντα έναν καλό λόγο να πει, ενώ δεν χάνει ποτέ το χιούμορ του. Ωστόσο είναι αυστηρός όταν πρέπει, ειδικότερα με κάποιες προσπάθειες που δεν αρμόζουν στο επίπεδο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το MasterChef. Μια τέτοια περίπτωση ήταν η χθεσινή με τον γνωστό σεφ να “κράζει” το πιάτο της Μαριάννας.

Στη διαδικασία του Mystery Box η νεαρή μαγείρησα δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ένα πιάτο που θα κερδίσει τα εύσημα. Το αποτέλεσμα της δεν ήταν ικανοποιητικό ούτε στην εμφάνιση, αλλά ούτε και στη γεύση. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς απόρησαν βλέποντας το πιάτο και ζήτησαν εξηγήσεις. Μάλιστα ο πρώτος έριξε και μια φαρμακερή ατάκα ρωτώντας την παίκτρια “Από τη λάντζα το έφερες”.

Η Μαριάννα έφτιαξε πουρέ από τσορίθο με μπισκ γαρίδας και αστακού ήταν το πιάτο, το οποίο όμως δεν είχε καμία αισθητική. Ήταν λες και τα υλικά απλά είχαν πεταχτεί μέσα στο πιάτο. «Είναι σαν να έχουμε μαζέψει από ένα τραπέζι όλα τα πιάτα, αυτό να ήταν το τελευταίο από κάτω, έχει πάει ήδη στη λάντζα και το φέρνεις μπροστά σου και βάζεις δύο τουίλ. Με αγάπη το λέω, αλλά κοίτα… Είναι όντως λες και έχει πάει λάντζα, έχει φαγωθεί κάτι εκεί μέσα και το φέρνεις μπροστά σου και λες κάτσε να βάλω και δύο τουίλ, φάτε, καληνύχτα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Την ίδια ώρα και ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

«Δεν το βλέπει σοβαρά το παιχνίδι. Δεν έχει μαγειρική ωριμότητα, δεν έχει ωριμότητα γενικά σαν κορίτσι και είναι λογικό γιατί είναι μικρή. Δεν το ζει όπως πρέπει, είναι τεμπέλα», είπε ο Σταύρος Γεωργίου βλέποντας την προσπάθεια της συμπαίκτριας τους. Φυσικά η Μαριάννα έκανε τη χειρότερη προσπάθεια και είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος άλλος θα μονομαχήσει μαζί της, αλλά τα spoiler λένε ότι η Μαριάννα είναι αυτή που θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments