Lifestyle

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020.

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η καθημερινότητα είναι γεμάτη προβλήματα και αδιέξοδα. Ορισμένες φορές οι έννοιες γιγαντώνονται με τους ανθρώπους να μην μπορούν να βρουν λύσεις και να καταφεύγουν στη βοήθεια τρίτων. Τα ζώδια για πολλούς μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις προκειμένου να παραμεριστούν τα εμπόδια και με τις σωστές κινήσεις να προχωρήσουμε μπροστά στις επόμενες προκλήσεις της ζωής.

Η Άση Μπήλιου καθημερινά δίνει ραντεβού μέσω της συχνότητας του STAR. Από τον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» η γνωστή αστρολόγος αναλύει ένα προς ένα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου δίνοντας κατευθυντήριες γραμμές σε όσους όσοι την ακολουθούν. Ερωτικά, οικονομικά, εργασία, οικογενειακά είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν κυρίως τους τηλεθεατές.

Ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθείς και σχηματίζει τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους, η όψη αυτή φέρνει εντάσεις, αναποφασιστικότητα και δυσκολία προσαρμογής. Στις συζητήσεις θα υπάρξουν πεισματικές αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις, θα προκύψουν διαφωνίες.

Δεν θα λείψουν οι διχασμοί και οι κυκλοθυμίες, για κάποιους θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς θέλουν. Ο Ήλιος στους Διδύμους θα βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα και για υποσχέσεις. Καλό θα είναι για την ώρα να αποφευχθούν οι αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για παρορμητικές ενέργειες και επιλογές.

Η Σελήνη από τον Σκορπιό φέρνει τάσεις μυστικοπάθειας και καχυποψίας. Η διαίσθηση θα είναι έντονη ωστόσο καλό θα είναι τα συμπεράσματα να στηρίζονται σε αποδείξεις και όχι σε ενδείξεις. Τα ζευγάρια θα πρέπει να προσέξουν τον καχύποπτο τρόπο σκέψης, προσοχή στις σκηνές ζήλιας και σε τάσεις κτητικότητας.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο θα βοηθήσει στη συνεννόηση και στην κατανόηση. Έμφαση θα δοθεί στη σταθεροποίηση και στην ισορροπία. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο φέρνει ξεσπάσματα και εξάρσεις. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα, προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συναλλαγές και αγορές μεγάλων χρηματικών ποσών.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθείς θα βοηθήσει στην ψυχολογία, θα υπάρξει δυναμισμός, κάποιοι θα μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν και να βγουν από τις ψευδαισθήσεις.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments