Video

Λάκης Γαβαλάς: Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς

Λάκης Γαβαλάς: Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς
Λάκης Γαβαλάς: Για όλους και για όλα μίλησε ο σχεδιαστής μόδας ανοίγοντας τη καρδιά του στην Ελεονώρα Μελέτη.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη προχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, με τον σχεδιαστή μόδας να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της πολυτάραχης ζωής του. Ο άγνωστος γάμος του με Σουηδέζα μοντέλο, η εμπειρία του στη φυλακή και η οικονομική κατάρρευση που τον οδήγησε εκεί. Ο Λάκης μίλησε για τα πάντα στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» ξετυλίγοντας το κουβάρι της ζωής του, μιας ζωής γεμάτης εικόνες και εμπειρίες.

Η αναφορά στον άγνωστο γάμο του

«Είμαι με τη φίλη μου τη Λίντα και μου λέει ‘’δεν πάμε βόλτα στο Πόρτο Φίνο’’; Και εκεί γινόταν μια φωτογράφιση και γνωρίζω εκείνη τη γυναίκα και κολλάμε από την πρώτη στιγμή. Ήταν μοντέλο», είπε για τη Σουηδέζα της οποία ήταν σύζυγος επί εννέα ολόκληρα χρόνια και συμπλήρωσε: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς». «Οι σχέσεις μου γενικά ήταν 3 όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά», προσέθεσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έμεινε έγκυος, ωστόσο, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, αποφάσισαν να διακόψουν την κύηση. «Τώρα θα είχα έναν γιο που θα ήταν 45 χρονών, το φαντάζεσαι;», είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Μπήκα ως Λάκης και βγήκα ως κύριος Γαβαλάς»

Παράλληλα, ο γνωστός μόδιστρος μίλησε για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με τη φυλάκισή του το 2012: «Έβγαζα χρήματα για ξένες εταιρείες -μεγάλα ποσά- και φαντάσου δεν με είχαν ειδοποιήσει πως δεν καταθέτουμε το ΦΠΑ στο κράτος και έγινε ό,τι έγινε», εξήγησε. «Εκεί έκανα τη γυμναστική, τη διατροφή μου. Ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Καρέζη τους, η Βουγιουκλάκη τους. Μετά από τρεις μήνες με φώναξε η εισαγγελέας και μου είπε να εργαστώ στον κήπο της φυλακής. Στη φυλακή μπήκα ως Λάκης και βγήκα ως κύριος Γαβαλάς», συμπλήρωσε. «Έχασα τα πάντα και έχω κάνει από το μηδέν 2-3 δουλειές», είπε για την παρούσα επαγγελματική του κατάσταση.

«Δεν είπα ότι είναι κιτς ο Τρύφωνας»

Τέλος, αναφέρθηκε στην «κόντρα» του με τον Τρύφωνα Σαμαρά: «Δημιουργήθηκε κάτι μόνο και μόνο γιατί δεν υπάρχουν θέματα. Το αποτέλεσμα που βγήκε με πείραξε οπτικά, ήταν φθηνό, κιτς. Δεν είπα ότι είναι κιτς ο Τρύφωνας ούτε με νοιάζει να τον πω συμπαθή ή αντιπαθή», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments