Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Πέμπτη [04/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Πέμπτη [04/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [04/06/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [04/06/20].

Κριός

Ένα συγκεκριμένο άτομο φαίνεται τέλειο για εσάς. Μην βιάζεστε! Ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά κάτω από την αστραφτερή επιφάνεια. Υπάρχει πραγματικά κάτι αξιόλογο εκεί κάτω ή απλά έχετε ξεγελαστεί από την ελκυστική του εξωτερική εμφάνιση;

Ταύρος

Κάνετε την καρδιά κάποιου ατόμου να χτυπάει δυνατά. Αν και μπορεί να είναι κάποιο που δεν φαντάζεστε, θα χαρείτε όταν αποκαλύψει την ταυτότητά του. Προς το παρόν, κάντε υπομονή και συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε.

Δίδυμοι

Είστε τόσο απασχολημένοι με κάθε είδους δουλειές και υποχρεώσεις, που ξεχνάτε το πρωταρχικό σας μέλημα: Την αναζήτηση του έρωτα. Κάποιο άτομο σας έχει προσέξει. Ήρθε η ώρα να ανταποκριθείτε.

Καρκίνος

Και λοιπόν το πάθος ξεθύμανε ανάμεσα σε εσάς και το τελευταίο σας φλερτ. Ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλατε, ξέρετε ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Είστε πιο σοφοί τώρα.

Λέων

Κάποιο άτομο σας λατρεύει, πλατωνικά. Ωστόσο, θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη με λίγη ενθάρρυνση εκ μέρους σας. Αυτή η σχέση μπορεί να γίνει ερωτική στο μέλλον, αρκεί να το θέλετε.

Παρθένος

Τα διαδικτυακά προφίλ είναι περίεργα. Δεν σας αρέσουν καθόλου τα διαδικτυακά ραντεβού. Ίσως πρέπει να αλλάξετε στάση! Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα από όλα αυτά αν θεωρείτε ότι δεν σας ταιριάζουν. Αλλά θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες και να μην απορρίπτετε τίποτα πριν το δοκιμάσετε.

Ζυγός

Είστε σε πολύ καλή φάση στην ερωτική σας ζωή! Όλοι γοητεύονται από την ανεπιτήδευτη στάση και τα φυσικά σας χαρίσματα. Ο κόσμος είναι όλος δικός σας. Βγείτε εκεί έξω και κατακτήστε τον.

Σκορπιός

Η έγκρισή σας σημαίνει πολλά για κάποιο ξεχωριστό άτομο. Το πιθανότερο είναι ότι θέλει να σας γίνει απαραίτητο, με περισσότερους από έναν τρόπους. Είστε πρόθυμοι να πάρετε αυτό το ρίσκο;

Τοξότης

Αντί να περπατάτε, τρέξτε. Αντί να μιλάτε, τραγουδήστε. Δοκιμάστε κάτι εντελώς διαφορετικό για μεσημεριανό. Τα άστρα σήμερα ευνοούν τον έρωτα, τη ζωή και τη μάθηση. Επωφεληθείτε από αυτή τη φανταστική ενέργεια!

Αιγόκερως

Κάποιο άτομο αποδεικνύεται περισσότερο ντροπαλό (ή βαρετό) από όσο περιμένατε. Εξαρτάται από εσάς να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του. Μπορείτε να παίξετε θάρρος ή αλήθεια. Μαγειρέψτε ένα υπέροχο δείπνο παρέα. Κάντε κάτι αυθόρμητο και θα βρεθείτε μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Υδροχόος

Είστε πιο ακαταμάχητοι από όσο αντιλαμβάνεστε. Αν εσείς αισθάνεστε άβολα με τον εαυτό σας, το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι γύρω σας. Αγαπήστε αυτό που είστε και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν.

Ιχθύες

Ένα πεπειραμένο άτομο θα μπει στον κοινωνικό σας κύκλο. Και σίγουρα δεν θα μείνει κρυφό από το ερωτικό σας ραντάρ. Από την πρώτη κιόλας συζήτηση μεταξύ σας, φαίνεται ότι υπάρχει κάτι πραγματικό ανάμεσά σας.

www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments