Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αποδοκιμασίες για τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα έξω από την Τούμπα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αποδοκιμασίες για τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα έξω από την Τούμπα
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τα «άκουσαν» οι παίκτες του ΠΑΟΚ από τους φιλάθλους της ομάδας μετά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό.

Αντιδράσεις έφερε στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ η εικόνα του ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν με 1-0 από τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα των play offs της Super League και ουσιαστικά έχασαν τις όποιες ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε αποδοκιμασίες για την ομάδα έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας αντέδρασαν.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του σημερινού αγώνα, οι οπαδοί του “Δικεφάλου” που ήταν έξω από το γήπεδο φώναζαν συνθήματα δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίδραση τους για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα. Υπενθυμίζεται, πως οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 23′ όταν ο Βιεϊρίνια από τα αριστερά έκανε ολέθριο λάθος και η επιμονή του Βαλμπουενά απέδωσε καρπούς καθώς ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έκλεψε τη μπάλα και γύρισε προς τον Ελ Αραμπί που εκτέλεσε τον Πασχαλάκη πετυχαίνοντας το 0-1.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχασε σημαντική ευκαιρία στο 29′ για ένα ακόμη γκολ με τον Μασούρα να εξαπολύει καλό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Πασχαλάκης έπεσε στη δεξιά του γωνία αποκρούοντας σε κόρνερ. Ο “Δικέφαλος” ανέβασε την απόδοσή του προσπαθώντας να επιτεθεί σωστά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης και απείλησε στο 43′ με τον Βιεϊρίνια να σεντράρει από τα αριστερά και τον Ακπόμ να πιάνει εναέριο τακουνάκι αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (Ροντρίγκο 73′), Βαρέλα, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Μίσιτς, Μαουρίσιο (Εσίτι 73′), Λημνιός, Ελ Καντουρί (Σβιντέρσκι 68′), Μπίσεσβαρ (Πέλκας 68′), Ακπόμ (Τζόλης 73′).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα (Σισέ 75′), Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (Γκασπάρ 83′), Βαλμπουενά (Φορτούνης 83′), Ελ Αραμπί (Χασάν 83′), Μασούρας (Ραντζέλοβιτς 72′).

Μήνυμα του ΠΑΟΚ ενάντια στον ρατσισμό:

Στα όμορφα της βραδιάς, οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» στην προθέρμανση πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκαν με μπλουζάκια στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα. «Είμαστε μαύροι, είμαστε άσπροι, είμαστε ενωμένοι. Λέμε όχι στον ρατσισμό» έγραφαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments