Αθλητισμός

Τζόφρι Λοβέρν: Στη λίστα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Τζόφρι Λοβέρν: Στη λίστα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Τζόφρι Λοβέρν: Ο άλλοτε NBAer θα βγει στην αγορά και το Maxbetsport.rs, που επικαλείται post του Basketball Rumors EU, τονίζει ότι ο Λοβέρν βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Τζόφρι Λοβέρν: Η κατάσταση στην Φενέρμπαχτσε είναι ρευστή και κανένας δεν ξέρει πως θα παρουσιαστεί ο σύλλογος την επόμενη σεζόν. Το ρόστερ ενδέχεται να υποστεί αλλαγές και όλα δείχνουν πως ένας από αυτούς που θα αποχωρήσουν σίγουρα είναι ο Τζόφρι Λοβέρν. Ο Γάλλος σέντερ δεν είχε γεμάτη σεζόν (19 ματς στην Euroleague με 6,3 πόντους και 2,7 ριμπάουντ μ.ο σε 13:52″) και τον χειμώνα βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο τελικά το… διαζύγιο θα έρθει με το τέλος της σεζόν.

Ο άλλοτε NBAer θα βγει στην αγορά και το Maxbetsport.rs, που επικαλείται post του Basketball Rumors EU, τονίζει ότι ο Λοβέρν βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, αναφέρεται ότι οι Πειραιώτες έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον ατζέντη του έμπειρου ψηλού, χωρίς πάντως να υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη προσφορά στο τραπέζι.

Σημειώνεται πως χθες το TRT Sport, ανέφερε τους τρεις παίκτες που ήταν δεδομένο πως δεν πρόκειται να έχουν θέση στην ομάδα της επόμενης σεζόν, εφόσον τα συμβόλαιά τους ολοκληρώθηκαν. Ο ένας είναι ο Τζόφρι Λοβέρν όπως προαναφέρθηκε και οι άλλοι δύο είναι οι  Νίκολα Κάλινιτς και Ντέρικ Ουίλιαμς και όπως είναι φυσικό όλοι τους θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον δυνατών ομάδων της Euroleague.

 Η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για την Φενέρμπαχτσε, όπως και για πολλές ακόμη ομάδες στην Ευρώπη, κι έτσι στην επικαιρότητα για τους Τούρκους υπάρχουν τα οικονομικά ζητήματα της ομάδας, η παραμονή ή μη των Ζέλικο Ομπράντοβιτς – Κώστας Σλούκα, καθώς και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα.

kostas-sloukas

Ωστόσο υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Σλούκας δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει στους «ερυθρόλευκους» ότι αν μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε, τότε θέλει να επιστρέψει πίσω στον Ολυμπιακό. Από την επιθυμία μέχρι την πράξη, βέβαια, υπάρχει αρκετή απόσταση και κάποια εμπόδια. Το ένα μάλιστα είναι μεγάλο και έχει τον κεντρικό ρόλο στην όλη ιστορία. Ο λόγος φυσικά για την Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ο παίκτης είναι «δεμένος» με συμβόλαιο με τους Τούρκους. Η ομάδα τον έχει «φεσώσει», βέβαια, όπως έχει κάνει και όλους τους παίκτες της, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει ο σύλλογος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments