Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέντευξη Τύπου: Διέρρευσε ένα κομμάτι της ομιλίας του

Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέντευξη Τύπου: Διέρρευσε ένα κομμάτι της ομιλίας του
Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέντευξη Τύπου: Το φως της δημοσιότητας είδε η αρχική τοποθέτηση που θα κάνει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου.

Σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη και της ΚΑΕ αναμένεται να μιλήσει για όλα τα καυτά θέματα της ομάδας. Τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες για το τι θα πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους εκπροσώπους του Τύπου. Η αγωνία των φίλων της ομάδας είναι μεγάλη καθώς η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά είχε αναβληθεί.

Λίγες ώρες πριν μιλήσει ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ διέρρευσε το πρώτο κομμάτι της τοποθέτησής του. Όπως φαίνεται ο Γιαννακόπουλος θα αναφερθεί στις φήμες που κυκλοφόρησαν για το θέμα της συνέντευξης. Στο επίκεντρο της κριτικής του γνωστού παράγοντα θα βρεθούν οι δημοσιογράφοι για τους οποίους λέει ότι αξίζουν όσκαρ σεναρίου επιστημονικής φαντασίας για όσα έχουν γράψει.  Από το πρώτο κομμάτι της τοποθέτησης του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να διαψεύδει τα σενάρια ότι ήρθε σε ρήξη με τους παίκτες ή ότι η πρόθεση του είναι να ρίξει το μπάτζετ για την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Δείτε το κομμάτι που έχει διαρρεύσει:

“Όλο αυτό το διάστημα έχω ακούσει και έχω διαβάσει πολλά για το τι θα πω σήμερα… Πραγματικά αξίζετε κάποιοι ΟΣΚΑΡ σεναρίων επιστημονικής φαντασίας.

Τι διάβασα; Ότι θα φύγω από τον Παναθηναϊκό λόγω της κόντρας με τους οργανωμένους.

Τι διάβασα; Ότι θα φύγω επειδή φέτος είναι η πρώτη φορά που θα χρειαστεί να βάλω λεφτά…

Τι διάβασα; Ότι πλακώθηκα με τους παίκτες για το αν θα πληρωθούν το 65% ή το 80%…

Τι διάβασα; Ότι πλακώθηκα με τον Καλάθη γιατί χάνει τα λεφτά του στον τζόγο και ξημεροβραδιάζεται στα ηλεκτρονικά καζίνο και γι’ αυτό τον διώχνουμε…

Τι διάβασα; Ότι έχω οικονομική αδυναμία γενικά και ότι θα ρίξω το μπάτζετ…”.

Θυμίζουμε ότι όλο αυτό το διάστημα τρέχει το πρότζεκτ του PAO Alive που η αλήθεια είναι ότι δεν είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Σε πρόσφατες τοποθετήσεις του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αν δεν βρει συμπαίκτες καθώς είναι μόνος του και παλεύει για την επιβίωση του συλλόγου στα περισσότερα αθλήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments