Lifestyle

Νίκος Ευαγγελάτος: Εκεί θα τον δούμε τη νέα σεζόν

Νίκος Ευαγγελάτος: Εκεί θα τον δούμε τη νέα σεζόν
Νίκος Ευαγγελάτος: Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega λέγεται πως θα αναλάβει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ποιος θα πάρει τη θέση του στην απογευματινή ζώνη;

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ακούγεται πως θα αναλάβει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Νίκος Ευαγγελάτος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η Τατιάνα Στεφανίδου φέρεται να αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ, παρά τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον σταθμό του Φαλήρου, και να παίρνει τη θέση του Νίκου Ευαγγελάτου στην απογευματινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού, όπου θα αναλάβει την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του συζύγου της,

Και τι γίνεται με τον Νίκο Ευαγγελάτο;

Λέγεται πως θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, που αναζητά κεντρικό παρουσιαστή. Επιπλέον, σύμφωνα με το ZNews, η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με το Open. Αν πάντως επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, η απογευματινή και βραδινή ενημερωτική ζώνη στο Mega θα είναι πλέον οικογενειακή υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως φέτος ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσιάζει την εκπομπή Live News:

“Η ενημερωτική ατζέντα της ημέρας. Τα μεγάλα θέματα και οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Η ψύχραιμη ανάλυση. Το παρασκήνιο των γεγονότων. Ο Νίκος Ευαγγελάτος σε Live News ρυθμούς κάθε απόγευμα στο MEGA. Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφει τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνει κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις των γεγονότων.

Με πρωτοποριακό τρόπο και χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας η παρουσίαση των θεμάτων της επικαιρότητας γίνεται πιο ζωντανή και άμεση από ποτέ. Με ρυθμό, πολλές εναλλαγές, δυναμισμό και χιούμορ. Στον σχολιασμό και την ανάλυση των πολιτικών θεμάτων της ημέρας ο Θανάσης Μαυρίδης. Γιατί η είδηση έχει και την «αθέατη» πλευρά της, που πάντα θα φωτίζεται στο Live News” αναφέρετε χαρακτηριστικά στην περιγραφή της εκπομπής στο site του καναλιού.

Από την μεριά της, η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσιάζει το “Μαζί Σου” στον ΣΚΑΪ. Μία εκπομπή που τα έχει όλα. Εκτός από θέματα της επικαιρότητας και δυνατές προσωπικές ιστορίες που αποτελούν την «ταυτότητά» της, η Τατιάνα φέτος ταξιδεύει. Επισκέπτεται μέρη και συναναντά ανθρώπους που αξίζει να συστήσει στους τηλεθεατές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments