Ελλάδα

«Παρουσιάστρια» Χαρδαλιάς: Στο ψυχιατρείο η Ιωάννα Κουσκούση

«Παρουσιάστρια» Χαρδαλιάς: Στο ψυχιατρείο η Ιωάννα Κουσκούση
«Παρουσιάστρια» Χαρδαλιάς: Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε η «παρουσιάστρια» που πέταξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά.

Με εντολή εισαγγελέα, η παρουσιάστρια, όπως αποκαλεί η ίδια τον εαυτό της, οδηγείται αυτή την ώρα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, για τις 12 Ιουνίου.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με εντολή του Εισαγγελέα. Ύστερα από έντονη στιχομυθία που είχε με τον εισαγγελέα Πονικής Δίωξης ο τελευταίος διέταξε τη νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο. Προηγουμένως, ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και για απειλή, όπως αναφέρει το GrTimes.

Το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για όσους βρίσκονται γύρω της. Υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί, είπε η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου. Θυμίζουμε ότι, κατά τη διάρκεια γεύματος του κ. Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η παρουσιάστρια που απασχόλησε τα ΜΜΕ με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων, τους πλησίασε και τους απηύθυνε τον λόγο.

Αρχικά εγκωμίασε το έργο του Νίκου Χαρδαλιά, τονίζοντάς του ότι «είσαι φοβερός, έσωσες τη χώρα» και του ζήτησε να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δέχτηκε, αλλά η παρουσιάστρια άρπαξε ένα ποτήρι με νερό που ήταν στο τραπέζι και το έριξε πάνω του. Άμεση ήταν η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του κ. Καράογλου οι οποίοι την προσήγαγαν, ενώ κατάσχεσαν το κινητό της φίλης της που τραβούσε βίντεο εκείνη τη στιγμή.

Δείτε τις δηλώσεις της δικηγόρου:

Κλειστά σχολεία στην Ξάνθη – Τι έπραξε ο ΕΟΔΥ

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγο έγινε γνωστό ότι κλειστά για 10 ημέρες θα μείνουν 4 Δημοτικά σχολεία στην Ξάνθη καθώς δάσκαλος που δίδασκε σε αυτά βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουνίου όταν σήμανε συναγερμός στον Δήμο Ξάνθης αλλά και στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς έγινε γνωστό ότι ο εκπαιδευτικός ο οποίος δίδασκε σε 4 Δημοτικά Σχολεία βρέθηκε θετικός στον φονικό ιό.

Είχε παρουσιάσει συμπτώματα την Δευτέρα. Υποβλήθηκε σε τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο της Ξάνθης την Τρίτη το απόγευμα. Αμέσως ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αλλά και το Υπουργείο Παιδείας. Ήδη σήμερα τα σχολεία δεν δέχθηκαν τους μαθητές. Ο εκπαιδευτικός τελευταία φορά που δίδαξε ήταν την περασμένη Παρασκευή στα εξής σχολεία: Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, το 17ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης και δύο Δημοτικά Σχολεία, 15ο και 20ο στο Δροσερό Ξάνθης. Έτσι, με κοινή απόφαση του υπουργείου Παιδείας και του ΕΟΔΥ, για τις επόμενες ημέρες θα μπει λουκέτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments