Αθλητισμός

Ευθύμης Κουλούρης: Προς παραμονή στην Τουλούζ ο 24χρονος επιθετικός

Ευθύμης Κουλούρης: Προς παραμονή στην Τουλούζ ο 24χρονος επιθετικός
Ευθύμης Κουλούρης: Κάτοικος Γαλλίας θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Ευθύμης Κουλούρης.

Με τη φανέλα της Τουλούζ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα λόγω του υποβιβασμού της. Ωστόσο, τα δεδομένα ανατράπηκαν μετά την απόφαση για ακύρωση της βαθμολογίας της Ligue 1. H αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις του 24χρονου το τελευταίο δίμηνο δεν έχουν εντυπωσιάσει τους Γάλλους, οι οποίοι είχαν και έχουν περισσότερες προσδοκίες από αυτόν.

Δεν υπάρχουν όμως περιθώρια να πωληθεί. Έτσι αν δεν βρεθεί ομάδα να τον αποκτήσει δανεικό, η παραμονή του στη νότια Γαλλία μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Σημειώνεται, πως όταν η Γαλλία αποφάσισε να διακόψει οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, τον Απρίλιο, λόγω του κορωνοϊού, επικυρώθηκε η βαθμολογία ως είχε και ανακοινώθηκε ότι ο τίτλος πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν και ότι οι Αμιάν και Τουλούζ υποβιβάζονται. Ήταν μια απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις και προσφυγή ομάδων στη δικαιοσύνη, η οποία ανέτρεψε τα δεδομένα, αφού απεφάνθη ότι δεν πρέπει να υπάρξουν υποβιβασμοί λόγω της ιδιαιτερότητας της φετινής σεζόν, ακυρώνοντας τη σχετική απόφαση της Λίγκας. Αυτό σημαίνει ότι οι Αμιάν και Τουλούζ, στην οποία αγωνίζεται ο Ευθύμης Κουλούρης, θα είναι και τη νέα σεζόν στη Ligue 1.

Επίσης υπενθυμίζεται, ότι ο Ευθύμης Κουλούρης μετακόμισε στην Τουλούζ τον Ιούνιο του 2019 υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η μεταγραφή έκλεισε με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκε, να εισπράττει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» διατηρούν και ένα ποσοστό μεταπώλησης με την παίκτη να προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος πήρε την απόφαση να μην αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την Τουλούζ. Η πρόθεση του είναι να συνεχίσει στο γαλλικό πρωτάθλημα ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει και το επόμενο βήμα. Σίγουρα η πρώτη επιλογή του διεθνή σέντερ φορ θα είναι να παραμείνει στην Ευρώπη. Βέβαια, οι πληροφορίες το προηγούμενο διάστημα ανέφεραν ότι δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεθεί μια ομάδα να τον καλύπτει αγωνιστικά. Να έχει δηλαδή υψηλούς στόχους και την ίδια ώρα να μπορεί να του εξασφαλίσει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments