Αθλητισμός

Μάλκολμ Χιλ: Θέλει τον Αμερικανό φόργουορντ ο Παναθηναϊκός

Μάλκολμ Χιλ: Θέλει τον Αμερικανό φόργουορντ ο Παναθηναϊκός
Μάλκολμ Χιλ: Στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μάλκολμ Χιλ.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την αποχώρησή του από τον σύλλογο, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα νέα αποκτήματα. Ένα από τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα του Γιώργου Βόβορα, είναι αυτό του Μάλκολμ Χιλ. Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ ύστερα από δύο σεζόν στην Bundesliga με Βόννη και Λούντβιχσμπουργκ, μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στην Αστάνα. Στο Καζακστάν αγωνίστηκε περίπου 34′ ανά παιχνίδι, όντας ο απόλυτος ηγέτης του συνόλου.

Βελτιώθηκε σημαντικά, απέκτησε ακόμη περισσότερες εμπειρίες και με 20.2 πόντους (54% διπ και 39% τριπ) ήταν ο δεύτερος πιο παραγωγικός παίκτης του πρωταθλήματος, πίσω από τον Άλεξ Σβεντ της Χίμκι.

Την ίδια ώρα ο μάνατζερ του Τζόρνταν Μόργκαν, Άντι Μπουντογιάννης, ξεκαθαρίζει πως ο πελάτης του δεν έχει συμφωνήσει με το “τριφύλλι” όπως κάποιοι υποστηρίζουν. Ο εκπρόσωπος του Αμερικανού παίκτη της Πινάρ Καρσίγιακα τονίζει πως ουδέποτε κατέληξαν σε συμφωνία οι δύο πλευρές και πως ο Μόργκαν εξετάζει την περίπτωση να παραμείνει στην τουρκική ομάδα, καθώς το συμβόλαιό του έχει οψιόν για ακόμη έναν χρόνο. «Η είδηση δεν είναι αληθινή. Δεν έχουμε κάνει κάποια συμφωνία και δεν έχουμε δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό για τον Τζόρνταν Μόργκαν. Έχει οψιόν για ακόμη έναν χρόνο με την Πινάρ Καρσίγιακα και σύντομα θα δούμε τι θα γίνει με αυτό. Ωστόσο, δεν είναι αλήθεια να λέμε ότι υπάρχει συμφωνία είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με άλλη ομάδα. Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε τέτοιες ειδήσεις που προέρχονται από κουτσομπολιά και δημοσιεύονται στον Τύπο ή στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είπε στην ιστοσελίδα «basketfaul.com».

Εν τω μεταξύ οι “πράσινοι” έστειλαν επιστολή αποχώρησης από τη Euroleague:

Ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στη Euroleague και ζητάει να αποχωρήσει από τη διοργάνωση, χωρίς να πληρώσει τη ρήτρα του συμβολαίου του. Η επιστολή απευθύνεται στον πρόεδρο, Ζόρντι Μπερτομέου. Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου εξέφρασε την επιθυμία του να μετακομίσει η ομάδα στην FIBA, λέγοντας ότι το ίδιο θα ήθελε να πράξουν και οι Μάνος Παπαδόπουλος, Τάκης Τριαντόπουλος που αναλαμβάνουν το management της ομάδας από τον ίδιο. Δείτε περισσότερα για το θέμα εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments