Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι ισχύει για Αμεόμπι και την ομάδα του Πειραιά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι ισχύει για Αμεόμπι και την ομάδα του Πειραιά
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Σάμι Αμεόμπι είναι αρκετά γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους. «Παίζει» για τον Ολυμπιακό;

Ο Άγγλος, με νιγηριανή καταγωγή, Σάμι Αμεόμπι είναι μια περίπτωση που εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Άγγλος εξτρέμ, έστω και διαφορετικής σωματοδομής από τον τύπο που αναζητά ο Ολυμπιακός, είναι σε καλή ηλικία (28) και δοκιμασμένος σε αξιοπρεπέστατες ανταγωνιστικές συνθήκες, αφού μιλάμε για βασικό και αναντικατάστατο στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το Sportime σχολιάζει σχετικά ότι κάτι περισσότερο δεν χρειάζεται για τη διασύνδεση, με τον ίδιο να έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του αν δεν ανέβουν οι «κόκκινοι» στην Premier League. Ο Σάμι είναι ο νεότερος αδερφός των Σόλα και Τόμι Αμεόμπι. Έχει παίξει ακόμα σε Νιούκαστλ, Μίντλεσμπρο, Κάρντιφ και Μπόλτον.

Δείτε τον σε παλαιότερα στιγμιότυπα

Ενδιαφέρεται για Κουγιατέ

Ο Μπουμπακάρ Κουγιατέ εξακολουθεί να βρίσκεται στα ραντάρ της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του 23χρονου Αφρικανού κεντρικού αμυντικού της Τρουά, όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, στη Γερμανία και στη Μεγάλη Βρετανία, ο στόπερ από το Μάλι απασχολεί έντονα τη Σέλτικ, τους Ρέιντζερς, τη Σάλκε, την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τη Λιλ και τη Λανς. O 23χρονος αμυντικός από το Μάλι είναι 1.92, έχει μία συμμετοχή με την Εθνική της χώρας του, ενώ φέτος έπαιξε 18 ματς και πέτυχε 5 γκολ με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας στη Ligue 2.

Ποιοι άλλοι «ακούγονται»

Καθημερινά γράφονται και αναπαράγονται ονόματα για κάθε θέση, με άλλα δύο που ακούγονται να είναι αυτά των Σούμπασιτς και Ελνένι. Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς, 35 ετών γκολκίπερ, έμεινε ελεύθερος από την Μονακό, μην έχοντας φέτος σημαντικό αριθμό συμμετοχών. Ο διεθνής Κροάτης πήγες στους Μονεγάσκους το 2012 και είναι μία πολύ καλή περίπτωση τερματοφύλακα, όμως πέραν του ότι προτάθηκε θα μπορούσε να απασχολήσει σοβαρά μόνο εάν έφευγε ο νυν γκολκίπερ Ζοσέ Σα.

Όσον αφορά, τον Μοχάμεντ Ελνένι, ο Αιγύπτιος διεθνής που είναι γεννημένος το 1992, έχει το προσόν ότι εκτός από τη βασική του θέση, εκείνη του κεντρικού χαφ, μπορεί να παίξει και ως εξάρι αλλά και ως στόπερ. Ανήκει στην Άρσεναλ και φέτος ήταν δανεικός στη Μπεσίκτας όπου έπαιξε σε 28 ματς μοιράζοντας 2 ασίστ. Ο Ελνένι βρίσκεται σε ανοιχτή διαμάχη με την Μπεσίκτας για οφειλές προς το πρόσωπό του, με τους Τούρκους να φέρονται να προσπαθούν να λύσουν τόσο το θέμα όσο και να ανανεώσουν τον δανεισμό τους.

Υπενθυμίζεται, πως οι Πειραιώτες είχαν παρακολουθήσει και πέρυσι τον Ελνένι. Μάλιστα, είχαν κάνει και επαφές. Ωστόσο, για να έρθει στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο 28χρονος πρέπει πρώτα να φύγει ένας χαφ. Συνεπώς σε αυτήν την φάση δεν μπορεί να υπάρξει κάτι περισσότερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments