Ελλάδα

Φωτιά στο Άλσος Βεΐκου

Φωτιά στο Άλσος Βεΐκου
Φωτιά Άλσος Βεΐκου: Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη εντός του άλσους Βεΐκου, στην περιοχή του Γαλατσίου.

Πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης εντός του άλσους Βεΐκου, στην περιοχή του Γαλατσίου. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, η πυρκαγιά καίει σε χαμηλή βλάστηση, ενώ για την επιχείρηση κατάσβεσης έχουν κινητοποιηθεί 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Στην επιχείρηση συνεισφέρουν και εθελοντές.

H ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος:

Πυρκαγιά και στη Θίσβη Βοιωτίας ξέσπασε σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 11 Ιουνίου. Η φωτιά καίει δασική έκταση. Επί τόπου επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συγκεκριμένα, για την κατάσβεση επιχειρούν 39 πυροσβέστες, 12 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Από αέρος επιχειρούν τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Το έργο της Πυροσβεστικής, συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος:

svg%3E

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, πυρκαγιά ξέσπασε και σε αγροτοδασική έκταση στην Αχαΐα, καθώς και στη Νάξο:

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή Αχαΐκό, στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Η φωτιά καίει αγροτοδασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. ​Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχει και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Οι φλόγες, προς το παρόν, δεν απειλούν κατοικημένες περιοχές. Επίσης, συναγερμός για φωτιά έχει σημάνει και στη Νάξο. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτική έκταση στην περιοχή Λιβάδι Νάξου. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments