Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι ισχύει για Ματέο Γκαρσία

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι ισχύει για Ματέο Γκαρσία
Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι «παίζει» με Ματέο Γκαρσία και τους «ερυθρόλευκους».

Όσο πάμε προς το τέλος της σεζόν, τόσο περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα ακούγονται για τον Ολυμπιακό. Ένα όνομα που ακούγεται ολοένα και περισσότερο είναι ο Ματέο Γκαρσία. Ο γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Άρη, ενδέχεται να απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό, μιας και στον Ερυθρό Αστέρα θέλουν να ξεφορτωθούν τα «βαριά» συμβόλαια.

Όμως, όπως αναφέρει το «Φως», η ομάδα του Πειραιά δύσκολα να ασχοληθεί μαζί του. Ένα σημείο που βάζει ως ερωτηματικό η εφημερίδα, είναι αν ο παίκτης αν αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή των εξτρέμ, να είναι ο παίκτης που απλώς θα έχει συμπληρωματικό ρόλο, και όχι ο «αντί – Ποντένσε. Το «Φως» επισημαίνει ακόμα ότι «Μη νομίζετε ότι στο λιμάνι δεν έχουν ενοχληθεί με τη στάση που κράτησε πέρσι το καλοκαίρι, όταν έφτασε μία ανάσα από τους Πειραιώτες, αλλά τελικά επέλεξε το Βελιγράδι».

«Παίζει» ο Σάμι Αμεόμπι;

Ο Σάμι Αμεόμπι είναι αρκετά γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους. «Παίζει» για τον Ολυμπιακό; Ο Άγγλος, με νιγηριανή καταγωγή, Σάμι Αμεόμπι είναι μια περίπτωση που εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Άγγλος εξτρέμ, έστω και διαφορετικής σωματοδομής από τον τύπο που αναζητά ο Ολυμπιακός, είναι σε καλή ηλικία (28) και δοκιμασμένος σε αξιοπρεπέστατες ανταγωνιστικές συνθήκες, αφού μιλάμε για βασικό και αναντικατάστατο στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το Sportime σχολιάζει σχετικά ότι κάτι περισσότερο δεν χρειάζεται για τη διασύνδεση, με τον ίδιο να έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του αν δεν ανέβουν οι «κόκκινοι» στην Premier League. Ο Σάμι είναι ο νεότερος αδερφός των Σόλα και Τόμι Αμεόμπι. Έχει παίξει ακόμα σε Νιούκαστλ, Μίντλεσμπρο, Κάρντιφ και Μπόλτον.

Ενδιαφέρεται για Κουγιατέ

Ο Μπουμπακάρ Κουγιατέ εξακολουθεί να βρίσκεται στα ραντάρ της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του 23χρονου Αφρικανού κεντρικού αμυντικού της Τρουά, όπως ανέφερε η εφημερίδα Livesport. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, στη Γερμανία και στη Μεγάλη Βρετανία, ο στόπερ από το Μάλι απασχολεί έντονα τη Σέλτικ, τους Ρέιντζερς, τη Σάλκε, την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τη Λιλ και τη Λανς. O 23χρονος αμυντικός από το Μάλι είναι 1.92, έχει μία συμμετοχή με την Εθνική της χώρας του, ενώ φέτος έπαιξε 18 ματς και πέτυχε 5 γκολ με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας στη Ligue 2.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments