Ελλάδα

Εξαφάνιση 10χρονης: Τι είπε ο συμμαθητής της μαθήτριας που εξαφανίστηκε

Εξαφάνιση 10χρονης: Τι είπε ο συμμαθητής της μαθήτριας που εξαφανίστηκε
Εξαφάνιση 10χρονης: Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη και όχι μόνο από την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας. Τι είπε ο συμμαθητής του κοριτσιού.

Για την εξαφάνιση της 10χρονης μαθήτριας Μαρκέλλας, που αγνοείται από χθες στις 13.30 το μεσημέρι, όταν γυρνούσε σπίτι της από το σχολείο που βρίσκεται στην περιοχή της Κάτω Τούμπας της Θεσσαλονίκης μίλησε ο συμμαθητής της που ήταν μαζί, λίγα λεπτά πριν χαθούν τα ίχνη της.

Όπως αναφέρει το GrTimes, ο 10χρονος κατέθετε από τις 16.00 το απόγευμα στους αστυνομικούς όσα είχε δει χθες, ενώ παράλληλα έβλεπε σκίτσα μήπως αναγνωρίσει την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να έφυγε μαζί της η Μαρκέλλα. Όπως είπε ο συμμαθητής της 10χρονης περιγράφοντας την ώρα που χωρίστηκε από εκείνη, «ήρθε μια κοκκινομάλλα γυναίκα, την φώναξε με το όνομά της, της είπε να πάνε μια βόλτα και την τράβηξε από το χέρι», ενώ όπως είπε στη συνέχεια η 10χρονη φάνηκε να την γνωρίζει, δεν αντέδρασε και δεν έκλαιγε.

Περιγράφοντας τη γυναίκα είπε πως ήταν ψηλή, φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο μπουφάν. «Μαρκέλλα, άμα με ακούς να ξέρεις ότι όλοι οι φίλοι σου σε ψάχνουμε και σε αγαπάμε πάρα πολύ», είπε ο συμμαθητής της Μαρκέλλας στο τέλος.

Τι είπε η μητέρα της Μαρκέλλας

Η μητέρα της 10χρονης κατέθετε για περισσότερες από πέντε ώρες, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η μητέρα της Μαρκέλλας, μετά την κατάθεσή της, κατά την αποχώρηση της από το αστυνομικό τμήμα ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού και δήλωσε πως αν βρεθεί η μικρή θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι. Όπως είπε, «αυτήν την ώρα δίνει κατάθεση ο συμμαθητής της που έφυγαν μαζί από το σχολείο» και συμπλήρωσε πως και χθες, έδωσαν κατάθεση τα δύο παιδιά που ήταν μαζί της φεύγοντας από το σχολείο και επειδή η αστυνομία «δεν έβγαλε άκρη», όσον αφορά την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να πλησίασε και να έφυγε με την Μαρκέλλα, τα παιδιά κοιτούν σκίτσα για να την αναγνωρίσουν.

«Υπήρχε βία την ώρα που την πήραν, δεν ήθελε να φύγει μαζί της απλά της είπε, ‘έλα να δώσω κάτι στην μαμά’ και έτσι την τράβηξε και την πήρε μαζί της» δήλωσε η μητέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments