Αθλητισμός

Αυτά είναι τα σενάρια για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό

Αυτά είναι τα σενάρια για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
Η ανακοίνωση για αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου φέρνει στη δημοσιότητα σενάρια για νέους επενδυτές.

Σε αχαρτογράφητα νερά μπαίνει ο μπασκετικός Παναθηναικός μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος στην τελευταία συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως ο μπασκετικός Παναθηναϊκός πωλείται προς 25 εκατομμύρια ευρώ, “καθαρός” χωρίς χρέη και υποχρεώσεις. Από τη στιγμή που ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε το συγκεκριμένο οι φίλοι του τριφυλλιού και του μπάσκετ πάγωσαν μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν πως μετά από 33 χρόνια η οικογένεια Γιαννακόπουλων δεν θα ηγείται του πράσινου αυτοκράτορα.

Ήδη εδώ και λίγα 24ωρα υπήρξαν φήμες και σενάρια για ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν το μπάσκετ και φυσικά τον Παναθηναϊκό και που θα μπορούσαν να αγοράσουν το σύλλογο που με τόσο κόπο έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Κώστας Γιαννακόπουλος. Φυσικά δεν είναι και τόσο εύκολο να έρθει ένας επενδυτής και να μπει στον μπασκετικό Παναθηναικό, αλλά και στον Ερασιτέχνη ο οποίος και αυτός μένει χωρίς τη συνδρομή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Και αυτό γιατί εκτός από τα 25 εκατομμύρια θα χρειαστούν και δεκάδες άλλα ώστε να χτιστεί μια ανταγωνιστική ομάδα για την Ευρώπη.

Επίσης η επιθυμία της νέας διοίκησης του Τριφυλλιού είναι να φύγει και από την Ευρωλίγκα πράγμα που είναι ακόμη ένα αρνητικό για κάποιον υποψήφιο αγοραστή. Φυσικά το τελευταίο λίγη σημασία έχει, αν βρεθεί ο άνθρωπος που θα ηγηθεί του συλλόγου. Σύμφωνα με την Sportday από χθες κυκλοφόρησε ήδη το όνομα του Μιχάλη Έλληνα ως μέλος μίας τριάδας «συμπαικτών» που εξετάζουν το ενδεχόμενο επένδυσης στον Παναθηναϊκό. Φυσικά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, πέρα από φήμες.

Εκτός από το όνομα του κ. Μιχάλη Έλληνα,  ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας ακούγονται και άλλα ονόματα επιχειρηματιών, ανθρώπων που αγαπούν το μπάσκετ πάρα πολύ και είναι και φίλαθλοι του Παναθηναικού. Όλες όμως οι φήμες και η παραπάνω με τον κ. Μιχάλη Έλληνα, αλλά και γενικότερα τα όποια σενάρια κυκλοφορούν στις “πράσινες” πιάτσες αλλά και στα δημοσιογραφικά γραφεία έχουν διαψευστεί από τον νέο πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναικός κ. Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει προσηλωθεί στα σχέδια της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments