Αθλητισμός

Στέλιος Μαλεζάς ΠΑΟΚ: Σκέψεις για επιστροφή του έμπειρου στόπερ

Στέλιος Μαλεζάς ΠΑΟΚ: Σκέψεις για επιστροφή του έμπειρου στόπερ
Στέλιος Μαλεζάς ΠΑΟΚ: Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην απόκτηση τον έμπειρου αμυντικού.

Για πολλά χρόνια ο Στέλιος Μαλεζάς ήταν βασικό στέλεχος του ΠΑΟΚ. Στο πικ της καριέρας του ο Έλληνας στόπερ έφτασε μέχρι την Εθνική ομάδα και έκανε το βήμα παραπάνω για το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια ο έμπειρος στόπερ δεν είχε θέση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη για να έχει πιο ενεργό ρόλο. Πλέον στα 35 του σκέφτεται το τέλος της καριέρας του.

Ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα εξαιρετικές σχέσεις με τον Στέλιο Μαλεζά, τον οποίο εκτιμάει και μάλιστα με το παραπάνω η οικογένεια Σαββίδη. Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο 35χρονος θα τελειώσει φέτος την καριέρα του και ήδη η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει σκέψεις για εκείνον. Στον ΠΑΟΚ λοιπόν, σκέφτονται να τον αξιοποιήσουν στην ποδοσφαιρική οικογένεια. Όπως έγινε και στην περίπτωση Καρυπίδη. Ρόλος και πόστο δεν θα αργήσουν να γίνουν γνωστά σύντομα.

Φήμες για άλλη μια επιστροφή

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει άλλη μια μεγάλη επιστροφή. Για την ακρίβεια πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει αραβικό ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση στην Αλ Ιτιχάντ για την μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού.

Συγκεκριμένα φαίνεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σαουδική Αραβία έχει καταθέσει πρόταση για να κάνει δικό του ξανά τον παίκτη, με την Αλ Ιτιχάντ να παρουσιάζεται έτοιμη να τον παραχωρήσει αν ικανοποιηθεί οικονομικά “Αυτή τη στιγμή ο Πρίγιοβιτς έχει μία πρόταση από το ελληνικό κλαμπ ΠΑΟΚ και η διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ δεν θα έχει πρόβλημα με την αποχώρησή του, εφόσον η πρόταση είναι σοβαρή”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Πρίγιοβιτς “παίζει” για επιστροφή στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος φέρεται να έχει μετανιώσει την μεταγραφή του στα Εμιράτα και επιθυμεί να επιστρέψει στη χώρα μας καθώς έζησε ωραίες στιγμές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments