Ελλάδα

10χρονη Μαρκέλλα: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που η γυναίκα την αφήνει στο βενζινάδικο

10χρονη Μαρκέλλα: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που η γυναίκα την αφήνει στο βενζινάδικο
10χρονη Μαρκέλλα: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που η γυναίκα αφήνει το κορίτσι στο βενζινάδικο.

Ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο που έρχεται στη δημοσιότητα για την αρπαγή του 10χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη, δείχνει την κοκκινομάλλα να αφήνει τη Μαρκέλλα στο βενζινάδικο. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να προσπαθούν να «σπάσουν» την προσαχθείσα να αποκαλύψει τα κίνητρα της αρπαγής.

Στο βίντεο (δείτε στο τέλος του κειμένου) φαίνεται μία γυναίκα, μετρίου αναστήματος, να προχωράει φορώντας μαύρα ρούχα, κουκούλα και μάσκα και από πίσω της, ουσιαστικά, να τρέχει ένα μικρό κορίτσι. Το παιδί είναι η 10χρονη Μαρκέλλα που μόλις έχει αφεθεί ελεύθερη μετά από 44 ολόκληρες ώρες κράτησης. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, το παιδί εκείνες τις στιγμές του βίντεο, ήταν «χαμένο» από τις ναρκωτικές ουσίες που του είχαν χορηγηθεί. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ήταν ένα επικίνδυνο κοκτέιλ ναρκωτικών, το οποίο δεν ξέρουμε γιατί του δόθηκε.

Η γυναίκα φαίνεται να αφήνει το 10χρονο κορίτσι σε ένα άγνωστο μέρος, μόνο του, μακριά από τους γονείς του και ζαλισμένο. Εκείνο τρομαγμένο, τρέχει πίσω της, προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί. Όλα αυτά, καταγράφονται από κάμερα, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο του Open.

Είχε καταφύγει στην Πιερία η (πρώην πλέον) κοκκινομάλλα

Θυμίζουμε ότι η γυναίκα κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης μετά την προσαγωγή της σήμερα από την Παραλία της Κατερίνης, όπου είχε καταφύγει. Η συγκεκριμένη γυναίκα άφησε ελεύθερη τη μικρή Μαρκέλλα και αμέσως έφυγε για την Κατερίνη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, είχε νοικιάσει ένα σπίτι για λίγες ημέρες, στην Παραλία της πόλης. Οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στα ίχνη της κοκκινομάλλας εδώ και δύο ημέρες. Από την πρώτη στιγμή εκείνη έψαχναν ως βασική ύποπτη για την αρπαγή του 10χρονου κοριτσιού.

Όταν, όμως, τελικά την εντόπισαν στην παραλία της Κατερίνης, έμειναν άφωνοι με αυτό που αντίκρισαν. Την ώρα που όλη η χώρα μιλούσε για μια κοκκινομάλλα που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα, η συγκεκριμένη δεν θύμιζε σε τίποτα, όσον αφορά το χρώμα και το… χτένισμα, την φερόμενη ως δράστρια. Για την ακρίβεια, σχεδόν δεν είχε μαλλιά. Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί είδαν μπροστά τους μία γυναίκα με πολύ κοντά μαλλιά, σχεδόν… ξυρισμένα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments