Ελλάδα

Επίθεση Βιτριόλι: Υπάρχουν πολλά στοιχεία για την 35χρονη υποστηρίζει ο δικηγόρος της Ιωάννας

Επίθεση Βιτριόλι: Υπάρχουν πολλά στοιχεία για την 35χρονη υποστηρίζει ο δικηγόρος της Ιωάννας
Επίθεση Βιτριόλι: Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, τόνισε ότι υπάρχουν πολλά ενοχοποιητικά στοιχεία για την 35χρονη.

«Τα στοιχεία (για την 35χρονη) είναι πάρα πολλά, προκύπτει ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη είναι η δράστις του αποτρόπαιου εγκλήματος» εκτίμησε στον ΣΚΑΪ ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της 34χρονης Ιωάννας.  «Είναι νόμιμο δικαίωμα της κατηγορούμενης να μη μιλήσει, ενδεχομένως έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον ανακριτή να απολογηθεί αργότερα, αλλά μπορεί και να μην απολογηθεί και να πάει στο δικαστήριο. Αν με ρωτάτε την προσωπική μου άποψη το ότι δεν απολογείται είναι έμμεση παραδοχή» τόνισε o κ. Λύτρας.

«Για να ζητήσει συγγνώμη η κατηγορούμενη, θα έπρεπε να αποδεχθεί την κατηγορία. Από τη στιγμή που δεν αποδέχτηκε δε θα μπορούσε να ζητήσει και συγγνώμη, αν και την περιμέναμε» τόνισε.  Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, «όταν ένας κατηγορούμενος προσπαθεί να πει ότι έχει κάποια ψυχιατρικά προβλήματα ο λόγος που το κάνει είναι ή ο μειωμένος καταλογισμός ή ότι δεν υπάρχει καταλογισμός, μόνο γι’ αυτό το κάνει, δεν το κάνει για να θεραπευτεί από κάποια προβλήματα».

Όπως ανέφερε, η Ιωάννα πληροφορήθηκε το γεγονός ότι τέθηκε προσωρινά κρατούμενη η κατηγορουμένη, και νιώθει «μια μικρή, αν μπορούμε να το πούμε σε σχέση με την τόσο μεγάλη ζημιά έχει πάθει, ηθική ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο άνθρωπος που της έκανε αυτό το μεγάλο κακό έχει οδηγηθεί στη φυλακή».  «Η Ιωάννα δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτε, γι’ αυτό και δεν πήγε ποτέ το μυαλό της στη συγκεκριμένη, από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι δεν έχει με κανέναν καμία διαφορά και δεν είχε αντιμετωπίσει καμία απειλή. Την είχε συναντήσει 5 με 6 φορές σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις» εξήγησε.

Ο γραφικός χαρακτήρας της 35χρονης φανέρωσε την εμμονή της

Νέες αποκαλύψεις συνεχίζουν να φωτίζουν τη υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα καθώς οι χειρόγραφες σημειώσεις της φερόμενης ως δράστιδας να δείχνουν την εμμονή της προς τον σύντροφό της. Συγκεκριμένα ο γραφικός της χαρακτήρας καθρεφτίζει τα πάντα! Σκόρπιες σκέψεις, αγωνίες και προβληματισμοί, ή προβλέψεις από χαρτομαντεία που σημείωνε για να μην ξεχάσει; Είναι οι χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, που φέρνει στο φως η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η εμμονή της με τον 40χρονο σύντροφό της, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Όπως επίσης και οι μαύρες σκέψεις, όχι μόνο για μια ξανθιά, αλλά και για μια δεύτερη γυναίκα, μελαχρινή, από την δουλειά της, που φαίνεται ότι είχε μπει στο στόχαστρό της. «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου». Οι σημειώσεις αρχίζουν με τη λέξη «άνοιγμα». Το άνοιγμα των χαρτιών, λένε όσοι ξέρουν από χαρτομαντεία, και συνεχίζουν με φράσεις μελλοντικού χρόνου, για τα όσα η 35χρονη φαίνεται να πίστευε ότι θα έρθουν στη ζωή της.

«Επικοινωνία θα φέρει μια είδηση. Υπάρχει μια καλυτέρευση στα πράγματά σου σχετικά με αυτόν. Βγαίνει ένας πρώην που μάλλον τα έχει με άλλη. Τσακωμός με μια καστανή ή μελαχρινή. Αγχώνεται για χρήματα. Θα τσακωθώ με μια γυναίκα μελαχρινή». Σε άλλο σημείο των χειρόγραφων, αναφέρεται η φράση «δικό του». Το κομμάτι που αφορά τις προβλέψεις για τον 40χρονο άνδρα, που της είχε γίνει εμμονή και μονοπωλούσε τη ζωή της. «Δικό του. Νιώθει πράγματα συναισθηματικά για μένα. Πάλι κρεβάτι με αυτόν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments