Video

The 2night Show καλεσμένοι σήμερα Τετάρτη 17/6: Λουκάκη, Κοντογεώργη και Λεμπιδάκης οι αποψινοί καλεσμένοι

The 2night Show καλεσμένοι σήμερα Τετάρτη 17/6: Λουκάκη, Κοντογεώργη και Λεμπιδάκης οι αποψινοί καλεσμένοι
The 2night Show καλεσμένοι σήμερα Τετάρτη 17/6: Όλοι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Δανάη Λουκάκη, την «Παγώνα», από την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Το κανόε – καγιάκ, ο πρωταθλητισμός, οι σπουδές και τα πτυχία που μπήκαν στο συρτάρι για ν ’ασχοληθεί με το μεγάλος της πάθος, την υποκριτική. Μια πολύπλευρη προσωπικότητα όχι μόνο σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Η Δανάη μιλάει, επίσης, για τη φιλία της με τη Μαρία Μπεκατώρου και εξηγεί γιατί την θεωρεί «το καλντερίμι του είναι της». Τέλος, η τηλεοπτική «Παγώνα» κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη, για το τι θα συμβεί στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο «Mr News Pistol», αφήνει για λίγο τον ρόλο του δημοσιογράφου που κυνηγάει το ρεπορτάζ και ανοίγει τα χαρτιά του στον Γρηγόρη. Πώς και πού ξεκίνησε την καριέρα του; Τι ρόλο έπαιξε ο Γιώργος Παπαδάκης; Η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, που ήταν όνειρο ζωής, αλλά και με άλλους παρουσιαστές σε επιτυχημένες εκπομπές. Ποιους καλλιτέχνες έχει απομυθοποιήσει και πόσο δύσκολο είναι, για τον ίδιο, να κρατά ισορροπίες στα μαγαζιά που κάνει την προβολή επικοινωνίας; Ομολογεί πως έχει δεχτεί σκληρή κριτική αλλά και πως έχει υπηρετήσει το «κίτρινο» με μεγάλη χαρά, σε εκπομπές lifestyle. Τέλος, θυμάται τον καλό του φίλο Παντελή Παντελίδη και τη μοναδική σχέση που τους ένωνε.

Στην παρέα του «The 2Night Show» και η Νάντια Κοντογεώργη. Η πολυτάλαντη ηθοποιός μιλά για τα πειθαρχημένα παιδικά χρόνια, τις σπουδές στη Νομική, που δεν ολοκλήρωσε ποτέ για χάρη της υποκριτικής, ενώ αποκαλύπτει πως περιμένει τον «ηρωικό» έρωτα που δεν έχει έρθει ακόμα στη ζωή της. Τέλος, αναφέρεται στο νέο επαγγελματικό της βήμα, στην τηλεπαρουσίαση, ενώ με τη βοήθεια του Γρηγόρη, κάνει πρόβα για το πώς θα βγαίνει στην εκπομπή «Φλερτ» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ.

Το τρέιλερ της σημερινής εκπομπής

The 2Night Show

To «The 2Night Show» είναι ένα ελληνικό τηλεοπτικό βραδινό talk show, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 11 Νοεμβρίου του 2015 ενώ συνεχίζεται μέχρι και σήμερα για τέταρτη τηλεοπτική σεζόν από το ίδιο κανάλι. Παρόλο που τη σεζόν 2017-2018 η εκπομπή είχε ανανεωθεί για τρίτη σεζόν, με πιθανή περίοδο έναρξης τον Ιανουάριο του 2018, το κανάλι αποφάσισε να ακυρώσει την νέα σεζόν.

Τελικά η τρίτη σεζόν της εκπομπής έκανε πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου του 2018. Τον Μάιο του 2019, η εκπομπή ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν. Ο τίτλος της εκπομπής προήλθε από τη συχνότητα προβολής της, που γίνεται δύο φορές την εβδομάδα με εξαίρεση μιας εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2018 και μία τον Ιούνιο του 2019 που προβλήθηκε μία ακόμη έκτακτη ειδική εκπομπή.

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας, Γιώργος Κικίδης
  • Αρχισυνταξία: Νάνσυ Αντωνίου
  • Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
  • Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος
  • Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments