Αθλητισμός

ΑΕΚ: Είναι δικός της ο Ενομπακάρε και ετοιμάζεται να αγοράσει Σιμάνσκι

ΑΕΚ: Είναι δικός της ο Ενομπακάρε και ετοιμάζεται να αγοράσει Σιμάνσκι
ΑΕΚ: Δύο σημαντικές κινήσεις είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η «Ένωση», παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν με αποτέλεσμα το τέλος να είναι το επιθυμητό.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως είναι έτοιμη να ολοκληρώσει δύο πολύ σημαντικές κινήσεις, παρά τα εμπόδια, με το τέλος να είσαι αίσιο αποκτώντας αυτό που διεκδικούσε και ήθελε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sport-fm, η «Ένωση» είναι μια… ανάσα από την αγορά του Νταμιάν Σιμάνσκι αφού οι διαπραγματεύσεις με την Αχμάτ Γκρόζνι έχουν φτάσει σε πολύ καλό σημείο και στόχος είναι η ολοκλήρωσή τους.

Σύντομα θα «δέσει» το συμβόλαιό του ο Νταμιάν Σιμάνσκι

Βέβαια, να τονισθεί πως δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα χρήματα που θα πληρώσουν οι «κιτρινόμαυροι» στην ρωσική ομάδα ή σε πόσες δόσεις θα την αποπληρώσουν για τον Πολωνό επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος για την ΑΕΚ, με δανεισμό από τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι. Σε κάθε περίπτωση μέσα στις επόμενες μέρες θα τελειώσει και το τυπικό σκέλος, με τον 25χρονο άσο να «δένει» συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Δικός της ο Μπράιτ Ενομπακάρε

Επίσης, σε ό,τι αφορά στον Μπράιτ Ενομπακάρε, ρυθμίστηκαν πλέον όλα για την μεταγραφή του και ο παίκτης ανήκει στην ΑΕΚ ως το 2023, σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στο sport-fm. Ακόμη είναι, ωστόσο, ανοιχτό αν θα ανακοινωθεί άμεσα ή θα πρέπει να περιμένουμε την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου στις 3 Αυγούστου για να γίνε και τυπικά ο 23χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός παίκτης της «Ένωσης».

Τι γίνεται με τον Σέρχιο Αραούχο;

Αντίθετα, εμπόδια παρουσιάζονται για τον Σέρχιο Αραούχο, τον Αργεντινό επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που τον χειμώνα του 2017, δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ Αθηνών, όπου αγωνίστηκε ως επιθετικός, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Αργεντινής.

Φαίνεται πως η Λας Πάλμας απέρριψε την πρόταση νέου δανεισμού που έκανε η ΑΕΚ και επιμένει πως αξιώνει τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας. Πάντως ο ισπανικός σύλλογος δεν είναι σε θέση ισχύος, καθώς παραμένει στην Segunda Division και το συμβόλαιο του Αραούχο είναι δυσβάσταχτο.

Τέλος, ο ατζέντης του Ντανιέλε Βέρντε μετέφερε στον Ίλια Ίβιτς το ενδιαφέρον της Αλ Αΐν για τον Ιταλό εξτρέμ και είναι πιθανό σύντομα να υπάρξει πρόταση από τους Άραβες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments