Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πτώμα άντρα βρέθηκε στη θάλασσα της Περαίας

Θεσσαλονίκη: Πτώμα άντρα βρέθηκε στη θάλασσα της Περαίας
Θεσσαλονίκη: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο ενός άντρα στη Θεσσαλονίκη που βρέθηκε πνιγμένος στη θάλασσα. Νεκρός κοπηλάτης και στην Αγία Τριάδα.

Συναγερμός σήμανε χθες, Κυριακή 21 Ιουνίου, στις Αρχές μετά την εύρεση ενός πτώματος άντρα στη θάλασσα της Περαίας στη Θεσσαλονίκη. Την υπόθεση θα φωτίσει η γνωμάτευση του ιατροδικαστή, καθώς θα διαφανεί αν πρόκειται για πνιγμό, ή για εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από ναυαγοσώστρια, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, πρόκειται για εύσωμο άτομο ηλικίας περίπου 50 έως 60 ετών, ύψους περίπου 1,80μ, με καστανά μαλλιά, ο οποίος φορούσε βερμούδα γκρι χρώματος και έφερε κομποσκοίνι στο δεξιό καρπό, καθώς και βραχιόλι χρώματος μπλε στον αριστερό καρπό. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 Σε 55χρονο Σέρβο κωπηλάτη ανήκει η σορός που βρέθηκε στη θάλασσα στην Αγία Τριάδα:

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, σε 55χρονο Σέρβο υπήκοο ανήκει η σορός που ανασύρθηκε στις 5:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη θαλάσσια περιοχή Σκάλας, στην Αγία Τριάδα, του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο, οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα άρχισαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν μια γυναίκα κάλεσε τη λιμενική αρχή Μηχανιώνας και ενημέρωσε ότι χειριστής κωπηλατικής σανίδας βρίσκεται σε κίνδυνο.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα και ένα 26χρονος Έλληνας, σε περιοχή της Επανομής, στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ έχει παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments