Διεθνή

Πέθανε στη γέννα η μεγάλη αντίπαλος της Κορακάκη

Πέθανε στη γέννα η μεγάλη αντίπαλος της Κορακάκη
Άννα Κορακάκη: Στο πένθος έχει βυθιστεί ο παγκόσμιος αθλητισμός από τον απροσδόκητο χαμό της πρωταθλήτριας Ευρώπης στα 10 μέτρα αεροβόλο, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς.

Σοκαρισμένος είναι ο παγκόσμιος αθλητισμός από τον ξαφνικό θάνατο της Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς. Η 30χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπη στα 10 μέτρα αεροβόλο έφυγε από τη ζωή ύστερα από επιπλοκές κατά τη διάρκεια της γέννα της, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη Σερβία αλλά και όσους ασχολούνται με το άθλημα της σκοποβολής. Η Άννα Κορακάκη, η μεγάλη της αντίπαλος, λυπημένη την “αποχαιρέτησε” με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ… Αναπαύσου εν ειρήνη” ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης.

Η ανάρτηση της Κορακάκη για την Βελίτσκοβιτς:

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα «γιατί». Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια… Μπομπάνα, φεύγεις τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ… Αναπαύσου εν ειρήνη».

Η Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων τον περασμένο Φεβρουάριο στο Βρότσλαβ στην Πολωνία εκεί όπου η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Είχε γεννηθεί το 1990 και είχε συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και του 2016. Στην καριέρα της είχε κατακτήσει μεταξύ άλλων 8 χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ένα σε Παγκόσμιο.

Η είδηση του θανάτου της Βελίτσκοβιτς προκάλεσε τη βαθιά οδύνη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας της Σερβίας, η οποία σε σχετική ανακοίνωσή της ανέφερε: ««Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωή της». Τις τελευταίες 20 ημέρες η πρωταθλήτρια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ η κατάστασή της επιδεινώθηκε την τελευταία εβδομάδα. Το μωρό που γέννησε, ωστόσο, είναι απολύτως καλά στην υγεία του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments