Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Δεν ξέρω αν θα κάνουμε μαζί με τον Δημήτρη διακοπές”

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Δεν ξέρω αν θα κάνουμε μαζί με τον Δημήτρη διακοπές”
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στον Alpha.

Μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή στην τηλεόραση του Alpha θα είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία μίλησε στο TV Εθνος για την απόφασή της, αλλά και τη γνώμη του συντρόφου της Δημήτρη γνωστού και ως Snik. Όπως παραδέχτηκε ήταν μια εύκολη απόφαση μιας και το κλίμα που συνάντησε από τους ανθρώπους του καναλιού ήταν αρκετά θερμό. “Ηταν τελικά εύκολη απόφαση. Αντιλήφθηκα μια ιδιαίτερη σύνδεση από το πρώτο ραντεβού που έγινε με τους ανθρώπους του καναλιού. Υπήρχε κοινό όραμα και το ένστικτό μου μου είπε να επιλέξω αυτό”.

Όσο για το ύφος της εκπομπής η Ηλιάνα εξήγησε: ” Ψυχαγωγική εκπομπή -δεν ξέρω ακόμη την ώρα, ψέματα μη σου πω- για τις γυναίκες. Θα έχει φυσικά και ένα κομμάτι για τους άνδρες, τους οποίους αγαπάμε πολύ. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα όμορφο καινούργιο πρότζεκτ με χρώματα και αρώματα. Η ομάδα θα στηθεί όλη από την αρχή με αξιόλογους συνεργάτες. Ελπίζω να τους βρούμε και να έχουμε κοινό στόχο και αγάπη για το πρόγραμμα και να πάνε όλα καλά”.

Η Ηλιάνα απάντησε και για το τι της είπε ο σύντροφός της ενώ αποκάλυψε ότι ως ζευγάρι συζητούν και για τα επαγγελματικά τους: “Του άρεσε πολύ! Η αλλαγή, οι ιδέες. Ο Δημήτρης κατάλαβε από το πρώτο ραντεβού πως θα συμφωνήσω με τον Alpha και μου το είπε! Ρωτάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου. Δεν τα υπεραναλύουμε.

Λέω τη γνώμη μου και μου λέει τη γνώμη του” Επίσης η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν ξέρει ακόμη αν θα πάνε μαζί με τον Snik διακοπές αλλά και ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι. “Το «Senorita», αλλά από τον καινούργιο δίσκο δεν έχω αποφασίσει. Μου αρέσουν όλα!. Κανονίζουμε, για διακοπές αλλά δεν ξέρουμε αν θα συμπέσουμε στις ημερομηνίες Ο Δημήτρης ξεκινά να δουλεύει τώρα και εγώ τώρα έχω χρόνο για διακοπές. Ομως κάπως θα το βρούμε”.

Από την πλευρά του ο Snik εμφανίστηκε το Σάββατο στο ψυχαγωγικό show του Open όπου μίλησε στον Νίκο Κοκλώνη: “Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα media, δεν ξέρω αν έχουν πρόβλημα μαζί μου… Καθημερινά παίρνω πολλά μηνύματα για να πάω σε εκπομπές… Απλά αν πήγαινα σε όλες τις εκπομπές που μου λένε δεν θα ήμουν ο «Snik the hustla» , θα ήμουν ο… «Snik the γλάστρα» . Επιλέγω που θα πάω και κάποια στιγμή θα δώσω μια συνέντευξη και θα πω κάποια πράγματα πιο αναλυτικά. No hate για κανέναν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά μου, έχω δουλέψει πολύ σκληρά… Αν δεν γνωρίζεις κάποιον, δεν ξέρεις τι είναι. Οπότε, καλό θα ήταν να με γνωρίσουν πρώτα στα πάνελ και μετά να μιλήσουν ανάλογα…», εξήγησε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Όπως είπε στον Νίκο Κοκλώνη είναι μεγάλος θαυμαστής του Παντελή Παντελίδη. «Μου αρέσει πάρα πολύ ο Παντελίδης. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του. Μου διαφεύγουν τα τραγούδια του, αλλά τα ακούω και στο σπίτι του, όταν είμαι λίγο down. Μεγάλος σεβασμός στον Παντελή. RIP κιόλας στον άνθρωπο. Είναι από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την ελληνική σκηνή. Δείχνω μεγάλο σεβασμό γιατί έγραφε τους στίχους του μόνος του…».

Ο γνωστός ράπερ μίλησε και για το πως αντιμετωπίζει τα ΜΜΕ που ασχολούνται τον τελευταίο καιρό με την προσωπική του ζωή. «Το γεγονός ότι τα media ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή είναι κι αυτό ένα μέρος της δουλειάς μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν νομίζω ότι εγώ δίνω αφορμές. Στα social media δεν μιλάω για την κοπέλα μου ούτε για την προσωπική μου ζωή…».

Τέλος, ο Snik ρωτήθηκε και για το instastory που είχε κάνει στο παρελθόν με τη φράση «έχω λεφτά, τρώω καλά και έχω μου@@@@ γκόμενα»: «Το βίντεο αυτό με την απάντηση στον follower ήταν ενάμισι χρόνο πριν, δεν ήμουν τότε με την Ηλιάνα. Κάποιος το ανέβασε στο youtube, περσινά ξινά σταφύλια… Αφού αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω πουλάει, και το κορίτσι μου κι εγώ, είναι λογικό να το παίρνουν τα κανάλια και να το προβάλλουν. Ήταν ένα βίντεο πριν από δύο χρόνια, αν θέλετε κάνω νέο βίντεο τώρα να σας πω ότι τώρα έχω πιο ωραία κοπέλα. Η Ηλιάνα είναι η νούμερο 1 σε αυτό που κάνει…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments