Πολιτική

Κυβερνητικές θέσεις: O Τσίπρας θα βάλει σε καραντίνα τον Παππά ή θα αναλάβει την ευθύνη για το παρακράτος

Κυβερνητικές θέσεις: O Τσίπρας θα βάλει σε καραντίνα τον Παππά ή θα αναλάβει την ευθύνη για το παρακράτος
Κυβερνητικές θέσεις: Εκ νέου καλεί η κυβέρνηση τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για τον Νίκο Παππά, μετά τις ηχογραφημένες συνομιλίες με τον Σάμπυ Μιωνή.

Κυβερνητικές πηγές με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι είναι λάθος η ΚΥΑ για τα δωμάτια καραντίνας, διερωτήθηκαν το πότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα βάλει τον πρώην υπουργό του σε… καραντίνα.

«Ας πει ο κ. Τσίπρας αυτό που περιμένουν να ακούσουν οι Έλληνες: Θα βάλει σε καραντίνα τον κ. Παππά ή θα αναλάβει την ευθύνη για το παρακράτος;», σχολίασαν με έντονο και δηκτικό τρόπο οι κυβερνητικές πηγές.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν το εξής: «Ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος σήμερα στον τουρισμό χρησιμοποίησε τη λέξη καραντίνα. Ο κ. Παππάς δεν ήταν όμως τουρίστας. Ήταν υπουργός της κυβέρνησής του και ο πιο στενός συνεργάτης του. Ας πει λοιπόν ο κ. Τσίπρας αυτό που περιμένουν να ακούσουν οι Έλληνες: Θα βάλει σε καραντίνα τον κ. Παππά, ή θα αναλάβει την ευθύνη για το παρακράτος;».

Προκαταρκτική εξέταση για το ηχητικό με τη συνομιλία

Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για το ηχητικό από τη συνομιλία του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή που διαβιβάστηκε από Προανακριτική της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες όσα ακούγεται να λέει ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης δεν είναι αντίστοιχα με όσα κατέθεσε στην Προανακριτική της Βουλής.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε την προκαταρκτική καθώς έχει στα «χέρια« της τον φάκελο με τα στοιχεία στον οποίο συμπεριλαμβάνεται το USB με την επίμαχη συνομιλία του πρώην υπουργού Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, που έχει προκαλέσει αναταράξεις στο πολιτικό σύστημα.

Τι απαντά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για το ηχητικό ντοκουμέντο;

Όπως αναμενόταν, γύρω από το ηχητικό απόσπασμα μεταξύ των  Μιωνή και Παππά κινήθηκε και η εξέταση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Πλεύρης αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Καραγκούνη αφού έχασε τη μητέρα του.

Σύμφωνα με πηγές, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απάντησε ως εξής: «Γιατί ρωτάτε εμένα; Να γίνει πραγματογνωμοσύνη και να καλέσετε τον κ. Παππά το Σαββατοκύριακο στην Επιτροπή και να του πείτε άλλα λες εκεί άλλα λες εδώ. Ο κ. Παππάς είναι νέος και έχει αντοχές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments