Video

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κατέβασε το φόρεμά της και βούτηξε για το βραδινό της μπάνιο

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κατέβασε το φόρεμά της και βούτηξε για το βραδινό της μπάνιο
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κατέβασε το φόρεμά της και μπήκε στη θάλασσα για να απολαύσει το καλοκαιρινό βραδινό μπάνιο.

Στα Κουφονήσια είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, από όπου φαίνεται να ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, παρέα με καλούς της φίλους και τον σύντροφό της, Snik.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στον χώρο της ελληνική σόουμπιζ μιας και οι περισσότεροι περιμένουν να μάθουν εξελίξεις για τη νέα εκπομπή στην οποία θα αναλάβει χρέη κεντρικής παρουσιάστριας.

Οι διακοπές στα Κουφονήσια

Όμως προτεραιότητα για την πρώην κριτή του GNTM είναι να απολαύσει το καλοκαίρι της και να φορτίσει τις… μπαταρίες της. Και τι καλύτερος τρόπος από το να πας σε ένα υπέροχο μέρος όπως τα Κουφονήσια έχοντας για παρέα δικούς σου ανθρώπους;

Και όπως φανερώνει το φωτογραφικό υλικό, οι διακοπές της στα Κουφονήσια συνεχίζονται και η ίδια δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και  το απαραίτητο οπτικό υλικό. Το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κυριολεκτικά προκάλεσε χαμό!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Με σέξι διάθεση, βγάζει το μεταξωτό της φόρεμα

Στο βίντεο το οποίο κέρδισε χιλιάδες likes και σχόλια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην παραλία, κοιτάζει τον φακό, κλείνει το μάτι, γυρίζει πλάτη, κατεβάζει το φόρεμά της και μπαίνει στη θάλασσα. Με σέξι διάθεση σε μια παραλία, φοράει μόνο ένα μεταξωτό φόρεμα και το πετάει για να βουτήξει στο νερό.

Η ίδια χαρακτήρισε το συγκεκριμένο βράδυ ως το καλύτερο της ζωής της, ενώ το μόνο που φαίνεται στο ασπρόμαυρο βίντεο είναι το καλλίγραμμο σώμα της και το μίνι φόρεμα που έχει επιλέξει μα ντυθεί. Και θυμίζουμε πως πριν από μερικά χρόνια, το 2011, αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Και πρόσφατα την είδαμε σε ρόλο κριτή στο reality «Greece’s Next Top Model» όπου είχε κάνει αισθητή την παρουσία της, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βρίσκεται στο πικ της καριέρας της αφού ετοιμάζει και δική της εκπομπή τώρα στον Alpha.

«Καυτά» φιλιά με τον Snik

Έτσι, φαίνεται πως ξεκίνησε με πολλή όρεξη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις διακοπές της για το φετινό καλοκαίρι ταξιδεύοντας πριν από λίγες μέρες στα Κουφονήσια μαζί με τις στενές της φίλες, Έλενα Χριστοπούλου και Βασιλική Ρούσσου, χωρίς όμως τον εκλεκτό της καρδιάς της στην αρχή.

Ο Snik λίγο αργότερα, έφτασε στο μέρος όπου ήταν οι Ελληνίδες celebrities και το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε σε δημοφιλή παραλία του νησιού, όπου τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν… καυτά φιλιά στην αμμουδιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments