Αθλητισμός

Φραγκίσκος Αλβέρτης: Ο λόγος του «διαζυγίου» του με τον Παναθηναϊκό

Φραγκίσκος Αλβέρτης: Ο λόγος του «διαζυγίου» του με τον Παναθηναϊκό
Φραγκίσκος Αλβέρτης: Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός του «τριφυλλιού» αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Γιατί όμως χώρισαν οι δρόμοι τους;

Φραγκίσκος Αλβέρτης και Παναθηναϊκός “χώρισαν” ύστερα από 30 χρόνια κοινής πορείας. Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός του “Εξάστερου” υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε για πολλά και συναπτά έτη. Από το καλοκαίρι του 1990 και έκτοτε φορά το “τριφύλλι” στο στήθος, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής, είτε ως μάνατζερ.

Ποιος είναι όμως ο λόγος που οδήγησε στο να πει το “αντίο”;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «novasports.gr», το οποίο επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αποφάσισε την απομάκρυνση Αλβέρτη, ο «Φράγκι» εκδιώχθηκε από τον Παναθηναϊκό επειδή «με τη στάση που τήρησε σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα δυσαρέστησε τον «DPG». Μάλισατα, τονίζεται πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρει ότι: «Η απομάκρυνση (διότι περί απομάκρυνσης πρόκειται και όχι για παραίτηση ή αποχώρηση) έχει να κάνει με εντελώς διαφορετικά ζητήματα. Κύκλοι του συλλόγου υποστηρίζουν ότι ο «Φράγκι» με τη στάση που τήρησε σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα δυσαρέστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αυτό οδήγησε στη ρήξη των σχέσεων των δύο πλευρών. Περίπτωση επανασύνδεσης δεν είναι ορατή στον ορίζοντα. Να σημειώσουμε ότι η μοναδική εμπλοκή του Μάνου Παπαδόπουλου στην υπόθεση Αλβέρτη ήταν ότι εξέφρασε την αντίθεση του στην απομάκρυνση του από το ρόλο του υπεύθυνου των ακαδημιών».

Σχετικά με την επόμενη ημέρα, το novasports.gr αποκάλυψε πως υπάρχει ανοιχτή πρόταση στον Δημήτρη Διαμαντίδη, που ξεκινάει από απλή ενασχόληση του με τα κοινά μέχρι ανάληψη της θέσης του προέδρου, μετά και την αποχώρηση του Μάνου Παπαδόπουλου.

Για την ώρα πάντως ο “3D” είναι εξαιρετικά επιφυλακτικός και δεν έχει απαντήσει. Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες ξανάρθε στο προσκήνιο το όνομα του Αργύρη Πεδουλάκη και πιθανής επιστροφής του στον Παναθηναϊκό για τέταρτη φορά και με τρίτη διαφορετική ιδιότητα. Οι πληροφορίες που πάντως δεν έχουν επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά λένε ότι στον Πεδουλάκη έχει προταθεί τόσο η θέση του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής αλλά και αυτή του General Manager. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση για το θέμα της προεδρίας με την αποδοχή της θέσης από τον Διαμαντίδη πιθανότερος υποψήφιος είναι ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Παναγιώτης Μπόμης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments