Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Καμία παράβαση στο δεύτερο γκολ των “ερυθρόλευκων”

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Καμία παράβαση στο δεύτερο γκολ των “ερυθρόλευκων”
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Δεν υπάρχει καμία παράβαση στο δεύτερο γκολ των "ερυθρολεύκων" σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Το βράδυ της Τετάρτης διεξήχθει ο δεύτερο ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι έπρεπε να βγουν μπροστά καθώς είχαν ηττηθεί με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι. Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Μασούρα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ μερικά λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μαντί Καμαρά να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στέλνοντας την ομάδα του στον τελικό με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ωστόσο αυτό το γκολ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις για το αν έπρεπε να μετρήσει.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου και αφού πέρασε γρήγορα στο χορτάρι βοήθησε στην επίτευξη του γκολ. Αυτό προκάλεσε και την αντίδραση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα επισήμανε ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας δεν υπάρχει καμία παράβαση στο γκολ και σωστά αυτό κατοχυρώθηκε. Όπως υπογράμμισε αποκλειστικά υπεύθυνος για το πότε θα περάσει ένας παίκτης και πάλι στον αγωνιστικό χώρο είναι ο διαιτητής διευκρινίζοντας ότι ο 4ος είναι υποχρεωμένος να υπακούσει στην εντολή που πήρε.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Αρχικά να πούμε ότι οι δυο Ολλανδοί είναι διαιτητές της κατηγορίας ελιτ. Εγώ είδα μια εμπιστοσύνη των παικτών και των προπονητών. Αν τα λάθη που έκαναν τα είχαν κάνει Έλληνες μπορεί να είχαμε γκρίνια.  Εγώ βλέπω δυο διαιτητές( και αυτός του Άρης – ΑΕΚ) που στον πειθαρχικό έλεγχο δεν πήγαν καλά. Για παράδειγμα στο ματς του Άρη με την ΑΕΚ σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν έβγαλε κάρτες”, ήταν η αρχική τοποθέτησή του.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Βαρούχας πρόσθεσε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ: “Σε αυτό το ματς έπεσε ένας διαιτητής που έχει παίξει στα πάντα. Η αξία φάνηκε με το πως τον αντιμετώπισαν οι παίκτες. Βέβαια και αυτός στον πειθαρχικό δεν τα πήγε τόσο καλά. Υπάρχουν κάποιες δεύτερες κίτρινες που θα μπορούσε να έχει δώσει. Βλέπουμε ότι έγιναν λάθη και για τις δυο πλευρές. Φάση μεγάλη δεν υπήρχε. Στη φάση του δεύτερου γκολ ο Κάπιερς έχει φωνάξει τον Φορτούνη και έναν παίκτη του ΠΑΟΚ όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν κατοχή. Ο Κάιπερς τους έκανε νόημα δυο φορές. Δεν υπάρχει καμία παράβαση”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments