Lifestyle

Ελένη Ράντου: Φωτογραφίζει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με μαγιό

Ελένη Ράντου: Φωτογραφίζει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με μαγιό
Ελένη Ράντου: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου φοράει το speedo μαγιό του και απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία του, ενώ η σύζυγός του τον φωτογραφίζει.

Χαλαρές στιγμές πέρασαν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου, πριν από λίγες ημέρες, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τον καλό καιρό.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία του συζύγου της, στην οποία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου φοράει το speedo μαγιό του και ευχαριστιέται την ηλιοθεραπεία του, ξαπλωμένος.

Συγκεκριμένα, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (21 Ιουνίου), η αγαπημένη ηθοποιός απαθανάτισε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να απολαμβάνει τον καυτό ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία με το μαγιό του και έγραψε στο Facebook: «Χρονιααααα πολλλλλλαααα!!!!».

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είχε τα γενέθλιά του

Η Ελένη Ράντου λοιπόν, βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να τον φωτογραφίσει ενώ το εν λόγω στιγμιότυπο έγινε… viral στα social media κερδίζοντας πάνω από δέκα χιλιάδες likes. Αφορμή πάντως, για αυτή τη φωτογραφία στάθηκε ο εορτασμός των γενέθλιών του τραγουδιστή, αφού ήταν την Κυριακή, ημέρα που η οικογένειά του, ετοίμασε μια εντυπωσιακή τούρτα προκειμένου να του ευχηθεί χρόνια πολλά.

Η οικογένειά του ετοίμασε μια εντυπωσιακή τούρτα για τα χρόνια πολλά

Η ηθοποιός του ευχήθηκε «χρόνια πολλά» κάτω από τη φωτογραφία οπού ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ποζάρει μόνο με το μαγιό του, κάνοντας ηλιοθεραπεία στον κήπο του σπιτιού τους. Μάλιστα, η Ελένη Ράντου δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του και ανάμεσα σε αυτές είδαμε και πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους, Νικολέτα.

Είναι παντρεμένοι από το 1994

Οι δύο τους, η εντυπωσιακή και ταλαντούχα ηθοποιός και ο γνωστός τραγουδιστής της ροκ και της έντεχνης μουσικής, είναι παντρεμένοι από το 1994 ενώ έχουν αποκτήσει και μια κόρη, τη Νικολέτα, που γεννήθηκε το 1996. H Ελένη Ράντου γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1965 στο Αιγάλεω Αττικής όπου και μεγάλωσε, αν και κατάγεται από τα Χανιά. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα πέρασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε ως αριστούχος.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1950 στο χωριό Βάστας Αρκαδίας κοντά στη Μεγαλόπολη. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε εκεί (έως τα 7 του) και μερικές εμπειρίες του από αυτά τις έκανε τραγούδια, όπως τη «Σφεντόνα». Στα 12 του χρόνια πήρε την πρώτη του κιθάρα ενώ αργότερα συμμετείχε σε διάφορα συγκροτήματα της εποχής, όπου έκανε και τα πρώτα του μουσικά βήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments