Video

Bo: Πριν από το Survivor δεν ήμασταν καλά οικονομικά

Bo: Πριν από το Survivor δεν ήμασταν καλά οικονομικά
Bo: Σε μια προσωπική εξομολόγηση προέβη ο πρώην παίκτης του πρώτου κύκλου του ελληνικού Survivor στον ΣΚΑΙ.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Bo, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» το μεσημέρι της Τρίτης (23 Ιουνίου).

Το πραγματικό του όνομα είναι Χαράλαμπος Ξενίδης αλλά έγινε γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο «Bo». Ο Έλληνας ράπερ λοιπόν, μίλησε με πολύ όμορφο τρόπο για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία και ένα project που είχαμε χρόνια να δούμε και να απολαύσουμε στην ελληνική τηλεόραση. Πάντως, όταν ο Bo μπήκε στο Survivor στις αρχές του 2017, δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Πέρα από την εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα του, ο Bo μετά το Survivor είδε τις «μετοχές» του να εκτοξεύονται.

Πότε πήρε το μεγαλύτερο κασέ και πώς τον βοήθησε η συμμετοχή του στο παιχνίδι;

Συμπαίκτες του ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σόφι Πασχάλη αλλά και άλλοι πολλοί, ενώ στην αντίπαλη από εκείνον ομάδα ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός ως Ντάνος, ο Μάριος Πρίαμος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και μερικοί ακόμα παίκτες. Μάλιστα, με πολλούς από αυτούς κρατάει ακόμα μια φιλική επαφή.

Απαντώντας στο πότε πήρε το μεγαλύτερο κασέ, απάντησε ως εξής: «Μετά το Survivor πήρα το μεγαλύτερο κασέ γιατί απασχολούσα πολύ τα media. Νομίζω ήθελαν να με δουν πιο πολύ. Να με ακούσουν ήταν σε δεύτερη μοίρα, αλλά τους έβαζα θέλουν δεν θέλουν να το ακούν» και ξεκαθάρισε πως: «Είναι ενοχλητικό να λένε ψέμματα για εσένα».

Αν τον καλέσουν ξανά στο Survivor, θα πάει;

Επιπροσθέτως, ο ράπερ αναφερόμενος στο πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ, Survivor εξήγησε πως: «Πριν από εκείνο το παιχνίδι, να ξέρεις, δεν ήμασταν πολύ καλά οικονομικά. Εγώ, αλλά βάζω και την οικογένειά μου, βάζω και τους δικούς μου. Ήταν δύσκολα τα πράγματα. Τους βοηθάω οικονομικά όσο μπορώ». Και αναφέρθηκε και στο αν θα πάει ξανά στο Survivor. «Αν με καλέσουν, θα πάω στο All Star Survivor», αποκάλυψε!

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κριτική που έχει δεχτεί για τα τραγούδια του και το επάγγελμά του. Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, δεν έχει νιώσει ότι δεν τον παίρνουν στα σοβαρά αλλά δεν θεωρεί τον εαυτό του τραγουδιστή. «Ότι δεν με παίρνουν στα σοβαρά δεν το έχω νιώσει. Το ότι δεν είμαι τραγουδιστής, δεν είμαι τραγουδιστής».

Πώς βίωσε την καραντίνα;

Και συμπλήρωσε: «Είμαι ένας ράπερ που γράφω και τραγούδια. Μπορεί να γράφω και λαϊκά τραγούδια αλλά εγώ δεν τραγουδάω άσχετα αν έχω την ικανότητα να βγάλω μια μελωδική και να τη δείξω και σε κάποιον τραγουδιστή. Ας πούμε ήταν πολύ όμορφη στιγμή να δείχνω και να λέω στον Νότη Σφακιανάκη, σε ένα ντουέτο που κάναμε το πώς να τραγουδήσει κάποιες μελωδικές γραμμές».

Τέλος, αναφερόμενος στο πώς διαχειρίστηκε τον χρόνο του στην καραντίνα, τόνισε πως ασχολήθηκε με πράγματα που δεν συνήθιζε πιο πριν. «Έκανα πράγματα που δεν κάνω στην καθημερινότητα μου γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Καθαριότητα, μαγείρεμα, λίγο συμμάζεμα, πολλές ώρες στο στούντιο, γιατί έχω στούντιο στο σπίτι», είπε ο Bo μιλώντας για το πώς πέρασε τις μέρες της καραντίνας κλεισμένος στο σπίτι του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments