Video

Ευτυχία Μελή: Η ηθοποιός που ήταν καθαρίστρια στην Αμερική και έπαιρνε 400 ευρώ την ημέρα

Ευτυχία Μελή: Η ηθοποιός που ήταν καθαρίστρια στην Αμερική και έπαιρνε 400 ευρώ την ημέρα
Ευτυχία Μελή: «Έχω κάνει καθαρίστρια τα Σαββατοκύριακα γιατί είχα πολύ μεγάλη ανάγκη, σε σπίτια ηθοποιών»

Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, μίλησε η Ευτυχία Μελή -η «Κατερίνα Μαρόγλου» από τις «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ– η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι κυνηγώντας το όνειρό της στην Αμερική ως ηθοποιός, είχε χρειαστεί να καθαρίσει και σπίτια, για να επιβιώσει οικονομικά.

«Έχω υπάρξει προσωπική βοηθός για διάσημους ανθρώπους, αλλά έχω υπογράψει χαρτιά εχεμύθειας δεν μπορώ να πω. Έχω κάνει καθαρίστρια τα Σαββατοκύριακα γιατί είχα πολύ μεγάλη ανάγκη, σε σπίτια ηθοποιών» εξήγησε. «Την ημέρα έβγαζα 200 ευρώ. Για τα πολύ μεγάλα σπίτια μου έδιναν 400 την ημέρα. Έχω περάσει και από το σπίτι της Κριστίνα Αγκιλέρα, πληρώνει πάρα πολύ καλά, έδινε τα καλύτερα χρήματα» ανέφερε.

Το σοκαριστικό τροχαίο της Ευτυχίας Μελή πριν ένα μήνα

Η Ευτυχία Μελή, πριν περίπου από ένα μήνα σώθηκε προφανώς από θαύμα, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου. Η ηθοποιός που γλίτωσε την τελευταία στιγμή, περιγράφει στο Facebook:

«Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει, δεν θα χαϊδεύει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα. Γιατί σε ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να σωθώ από τον Ραλίστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φόρα καταπάνω μου. Με την θέση του ξάπλα πίσω, τα γάντια του ραλίστα στα χέρια, το τιμόνι ειδικό για τρέξιμο ο κύριος (πάνω από 40) βγήκε στην Παραλιακή να παίξει. Όλοι φώναζαν ότι έτρεχε με 200. Ζει.

Τον χάιδεψα με αγάπη και του είπα ότι χαίρομαι που ζει….. αλλά χαίρομαι πιο πολύ για την μαμάκα μου που ζω εγώ. Από χτες κοιτάω την φύση και τον ουρανό σαν δώρο Θεού. Αγκαλιάζω τα ζώα μου και τα φιλάω συνέχεια. Ευχαριστώ τον κολλητό μου τον Δημήτρη που κατέβηκε από τον παράδεισο και με έσωσε – εκείνο το βράδυ τον είχα δει στον ύπνο μου να μου λέει ότι πρέπει να με οδηγήσει εκείνος στην δουλειά για να γλιτώσω από τον Θάνατο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments