Αθλητισμός

Βόλος – Λαμία: 0-0

Βόλος – Λαμία: 0-0
Βόλος - Λαμία: «Λευκή» ισοπαλία είχαμε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα στην ομάδα από τη Μαγνησία και τους Φθιώτες για την 4η αγωνιστική των play out.

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα καθώς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ο Βόλος και η Λαμία ήρθαν ισόπαλοι 0-0 για την την 4η αγωνιστική των play out στη Super League 1. Οι γηπεδούχοι μετά τον βαθμό της ισοπαλίας έφτασαν στους 31 βαθμούς, ενώ στους 32 ανέβηκε η φιλοξενούμενη ομάδα για την οποία έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ο Γιώργος Πετράκης.

Τι έγινε στο παιχνίδι

Στο 12′ είχαμε ευκαιρία για το Βόλο. Ο Τσαούσης έκανε το σουτ με το αριστερό, ο Μάντζης έβαλε το πόδι του και η μπάλα έφυγε έξω. Ο Θεοδωρόπουλος είχε πέσει στο έδαφος από το πρώτο σουτ. Στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά. Απομάκρυνε ο Βάντερσον, ο Τσαούσης με το κακό του (δεξί) πόδι έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στον Βύντρα και έφυγε κόρνερ.

Στο 15′ ο Βόλος έκανε νέα ευκαιρία. Ο Κυζιρίδης κατέβασε την μπάλα, πέρασε στην κίνηση τον Βάντερσον, πλάσαρε τον Θεοδωρόπουλο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Λαμία σε όλο αυτό το διάστημα δυσκολευόταν να κρατήσει ακόμα και την μπάλα στα πόδια της.  Στο 30′ ο Γκουαροτσένα έβγαλε με κεφαλιά για τον Μάντζη, ο δεύτερος δεξιά εντός περιοχής επιχείρησε τη σέντρα, η μπάλα πήγε πάνω από την εστία του Θεοδωρόπουλου.

Στο 46′ του πρώτου ημιχρόνου ο Σάλιακας έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε. Ο Καραγκιόζης, που έκανε το ντεμπούτο του με τον Βόλο, έλεγξε την πορεία της και μπλόκαρε. Στο 55′ νέα ευκαιρία για τον Βόλο. Ο Μαξ έκανε το σουτ με το δεξί, η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 63′ εκτέλεσε το φάουλ ο Μουνίθ, ο Θεοδωρόπουλος απομάκρυνε με γροθιές. Στο 64′ απείλησε η Λαμία. Ο Βιγιάλμπα έκανε το σουτ, ο Τσοκάνης έβαλε το κεφάλι του και σταμάτησε την μπάλα.

Στο τέλος η Λαμία ανέβασε την πίεσή της, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμα χειρότερο ποιοτικά από το πρώτο.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσαούσης, Μαξ, Τσοκάνης, Κυζιρίδης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Μάντζης.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Σάλιακας, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Σασί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments